TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Utdaterte B&O-systemer får nytt liv

Ikke kast ditt gamle B&O-anlegg! Nå kan gamle produkter helt fra midten av 1980-årene spille trådløst sammen med nye.

Bang & Olufsen ruller nå ut en programvareoppdatering til sine nyeste høyttalere, som lar dem kobles sammen med de eldste multiromsproduktene fra produsenten. Motivet er bærekraft, ved at man slipper å kaste eldre – men fullt brukbare produkter.

Og tenk, hvor kult er det ikke med den gamle Beosound 9000 multi-CD-spilleren paret med de nye Beolab 28-høyttalerne? Eller få trådløs lyd fra din gamle Beogram 5500 fra 1986, levendegjort gjennom Beosound Level?

BeoSound 2 Designen er stram, men lyden er alt annet enn tilknappet.

Kablet til nettverk

Med trådløs lyd menes har at du ikke trenger kabel mellom produktene. Du trenger likevel en kabel for å koble Beolink-kontakten til hjemmenettverket.

– Vi er glad for å rulle ut programvareoppdateringen som får produkter lansert med flere tiårs mellomrom til å fungere sømløst sammen. Multiromsplattformen, Beolink Multiroom, er bygget for fremtiden og gjør det mulig for alle våre nettverksaktiverte produkter å koble seg trådløst sammen, og brukes på tvers av rom, sier Christoffer Poulsen, SVP of Product Management & Brand Partnering i Bang & Olufsen.

BeoLink siden 1986

Bang & Olufsen har hatt tilkoblede BeoLink-produkter siden 1986, og det er ganske kult at alle nå kan spille sammen via det samme nettverket.

Så ikke kast ditt gamle anlegg, eller selg det for småpenger. Det har akkurat fått livet tilbake!

bang-olufsen.com

Legg igjen en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.