TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Razer Project Brooklyn

Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?

forfatter
Publisert 19.01.21 - 09:00

PC-produsenten Razer har for vane å presentere noen elleville konsepter under CES, og årets digitale messe var intet unntak: Razer Project Brooklyn er et konsept på den ultimate gamingstolen.

 

Razer Project Brooklyn er en gamingstol med 180° OLED-skjerm. Ledningene til PC og spillkonsoll ledes ut på baksiden. (Foto: Razer)
Les også Razer-laptops med RTX 3080-grafikk Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Les også Siste nytt fra LG Display LG Display lanserer ny bøybar 48" OLED-monitor til gaming og TV-titting.

Razer Project Brooklyn

Stolen er laget i karbonfiber, og er utstyrt med en 180° buet OLED-skjerm som rulles ut foran øynene dine. Med en skjermdiagonal på 60 tommer får du et panorama-bilde som fyller hele synsfeltet, og som garantert vil trekke deg inn i spillets univers!

Slik fungerer den utrullbare OLED-skjermen. (Animasjon: Razer)

Både stolsetet og seteryggen er trukket i skinn og har komfortabel skumdemping på innsiden. Her sitter også integrerte haptiske moduler som gir taktile vibrasjoner i synk med handlingen på skjermen. Stolen kommer også med et sammenleggbart bord gjemt i armlenene, slik at man enkelt kan bytte mellom PC-spill med mus og tastatur og konsollspill. Sist men ikke minst har den integrert LED fargelys, som kan skreddersys og justerer seg dynamisk til handlingen.

Razer Project Brooklyn er som nevnt et konsept, og blir nok for dyr til å settes i produksjon slik den ser ut i nåværende form. Bare OLED-skjermen i seg selv ville kostet en formue! Likevel kan den nok gi inspirasjon til fremtidige gamingstoler.

Les også Den ultimate gamingstolen? Logitech og Herman Miller vil tilby en superkomfortabel stol til hardbarka gamere.

https://youtu.be/MDqK_Wd-8i4

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde