TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny serie av Steelseries-headsets

Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7 skal løfte arven videre fra den populære Arctis-familien av gaming-headsets.

forfatter
Publisert 29.08.22 - 12:00
arctis nova family tech lineup 1 3 7
Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7. (Foto: Steelseries)

Danske Steelseries er leverandører av alt slags tilbehør til gaming – nå også høyttalere – men de aller mest kjent for sine headsets. Og Arctis-familien har gjennom flere år vært en stor suksess. Også hos anmelderne.

Nå er Steelseries tilbake på markedet med en ny serie som blir etterfølger til Arctis-familien. Den nye serien har logisk nok fått navnet Arctis Nova, og består av modellene Arctis NovaArctis Nova 3 og Arctis Nova 7. Og det ble nylig lansert en proff-utgave, Arctis Nova Pro, som vi for øyeblikket har på testbenken.

arctis nova 7 black life desk horizontal
Arctis Nova 7. (Foto: Steelseries)

Arctis Nova 7 skal angivelig flytte grensene for hi-fi-forventningene man kan stille til gaming-headsets. Og etter å ha testet det meste av Steelseries sine tidligere modeller, er vi faktisk ganske spente. Når det gjelder programvare leverer Sonar Audio Software 360-graders rom-lyd. Og man kan mikse lyden på headsettet med en parametrisk equalizer, noe som byr på en del flere muligheter enn mange andre headsets på markedet.

Arctis Nova 7 har både en 2,4 Ghz- og Bluetooth-forbindelse, så man kan koble headsettet opp til både datamaskinen og smarttelefonen samtidig.

Om Arctis Nova 1 og Arctis Nova 3 er det sparsomt med informasjon, men vi vet hvert fall at begge er kablet, og at Arctis Nova 3 har RGB-lys.

Pris og tilgjengelighet

Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7 kan kjøpes nå til følgende priser:

  • Nova 1 – 699 kroner
  • Nova 3 – 1099 kroner
  • Nova 7 – 1999 kroner

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde