TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

SteelSeries Arctis Nova Pro: Nytt headset til audiofile gamere

Den nye toppmodellen Arctis Nova Pro lover blant annet ekte surroundlyd!

forfatter
Publisert 27.05.22 - 11:49

Danske SteelSeries er kjent for sine hardkokte, men vellydende gaming-headset: vi har blant annet god erfaring med deres Arctis Pro Wireless, som byr på glimrende komfort, smart brukervennlighet og ikke minst veldig hi-fi korrekt lydkvalitet. Nå kommer flaggskipmodellen Arctis Nova Pro!

SteelSeries Arctis Nova Pro

Den nye toppmodellen i Nova Pro-serien retter seg mot årvåkne e-sport utøvere og gamere med kresne ører: Hodetelefonene er nye fra bunnen av, og skal angivelig ha tatt fire år å utvikle.

Komforten er satt i høysetet, med godt polstrede øreklokker og hodebøyle med fleksibelt bånd – som skapt for lange gaming-økter. Hodesettet har aktiv støykansellering (ANC) både på øreklokkene og den innebygde mikrofonen.

Alt styres ved hjelp av den eksterne GameDAC Gen2, som kontrollerer og foredler de ulike lydsignalene. Man kan bruke flere lydkilder samtidig(via to USB innganger såvel som Bluetooth og 2,4 Ghz på Wireless-versjonen), slik at det for eksempel er mulig å føre telefonsamtaler under spilling, eller hurtig veksle mellom Playstation og PC uten å bytte kabler.

SteelSeries har også utviklet en egen parametrisk equalizer-software – Sonar Audio – som gjør det mulig å fintune lydbildet og de ulike kanalene etter egne preferanser.

Arctis Nova Pro Wireless Arctis Nova Pro Wired
<
>
Arctis Nova Pro Wireless. (Foto: SteelSeries)

3D surroundlyd og «evigvarende» batteri

De nye øreklokkene fra SteelSeries er laget for å utnytte de seneste høyoppløste lydformatene såvel 3D surroundlyd. Nova Pro er blant annet Hi-Res Audio sertifisert og støtter lydformater som 360 Spatial Audio, Tempest 3D Audio for Playstation og Microsoft Spatial Sound. En ny ESS Sabre D/A konverter sørger for høy lydkvalitet med opptil 96 Khz/24-Bit oppløsning.

Batteritiden oppgis til 22 timer, men skal i praksis være «uendelig»: Arctis Nova Pro Wireless kommer nemlig med dobbelt batteri, slik at man kan lade ett batteri mens det andre er i bruk, og «hotswappe» uten å gå tom for strøm.

SteelSeries Arctis Nova Pro: Test kommer!

Lyd & Bilde har nettopp mottatt de nye øreklokkene fra SteelSeries inn til test, for å sjekke de lever opp til forventningene. Stay tuned!

SteelSeries Nova Pro review sample 1 SteelSeries Nova Pro review sample 2 SteelSeries Nova Pro review sample 3
<
>
Vårt testeksemplar av SteelSeries Nova Pro ankom i en solid flight case! (Foto: John Alex Hvidlykke)

Pris og tilgjengelighet

SteelSeries Arctis Nova Pro er tilgjengelig nå, og kommer i ulike versjoner(samt trådløs eller med ledning), basert på hvilken spill-plattform du foretrekker.

  • Arctis Nova Pro – 2749 kr
  • Arctis Nova Pro (Xbox) – 2749 kr
  • Arctis Nova Pro Wireless –3749 kr
  • Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) – 3749 kr
  • Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation) – 3749 kr

 

Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Playstation VR2 nærmer seg De nye VR-brillene fra Sony er like rundt hjørnet, og nå vet vi prisen.
Profesjonelt verktøy i luksusklasse Steelseries’ toppmodell har faktisk alle de featurene man kan tenke på å be om.
Gaming-skjerm gir hakeslepp Den store Asus-skjermens OLED-panel med perfekt svartnivå, sammen med den matte overflaten gir den beste gaming-opplevelsen vi har hatt.
Endelig: Chromebooks for gaming! Nå kommer de første Chromebook-ene laget for spilling. Med 120 Hz, lynrask WiFi og god grafikk.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Følg Lyd & Bilde