TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Høyttalere fra Steelseries

Vi er kjent med headsettene fra Steelseries, men nå slippes lyden ut i rommet med tre høyttalere til gaming.

forfatter
Publisert 25.08.22 - 15:57

Danske Steelseries er et kjent merke i gamingverdenen. Vi er også vant til å se gaming-headsets fra Steelseries, og vi har testet flere av dem. Ofte med svært godt resultat

Les også Perfekt kontroll Det er vanskelig å komme på noe som kan gjøres bedre på SteelSeries toppmodell.

Men nå utvider Steelseries sortimentet med en ny serie av høyttalere til gaming. Det med høyttalersettene Arena 3, Arena 7 og Arena 9. Det er snakk om hhv. et stereosystem, et 2.1-stereosystem med subwoofer og et 5.1-surroundsystem.

arena 9 hero
Steelseries Arena 9. (foto: Steelseries)

For Arena 7 og Arena 9 er fronthøyttalerne de samme, nemlig kompakte toveishøyttalere med 4″ base/mellomtone med fibermembran og en diskant silkedome. Subwooferen er utstyrt med en 6,5″ nedovervendt baseenhet. I Arena 9-systemet brukes ytterlige to av de samme toveishøyttalerne til bakkanalene, samt en senterhøyttaler.

I det billigere Arena 3-systemet er høyttalerne kun utstyrt med én 4″ enhet, og på diskantenhetens plass ser det ut til å være en bassrefleksport.

arena 3 tech drivers wide
Steelseries Arena 3. (Foto: Steelseries)

I pressematerialet står det ingenting om innebygd forstereffekt, frekvensområde og maksimalt lydtrykk, men vi får hvert fall vite at lyden kan styres og tilpasses med Sonar Audio-programmet.

Pris og tilgjengelighet

Høyttalerne kan kjøpes nå. Prisen er 1.499 kroner for Steelseries Arena 3, mens Arena 7 koster 3.249 kroner og Arena 9 koster 6.399 kroner.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde