Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Høyttalere fra Steelseries

Vi er kjent med headsettene fra Steelseries, men nå slippes lyden ut i rommet med tre høyttalere til gaming.

Skrevet av / 25.08.22 - 15:57
Høyttalere fra Steelseries

Danske Steelseries er et kjent merke i gamingverdenen. Vi er også vant til å se gaming-headsets fra Steelseries, og vi har testet flere av dem. Ofte med svært godt resultat

Les også Perfekt kontroll Det er vanskelig å komme på noe som kan gjøres bedre på SteelSeries toppmodell.

Men nå utvider Steelseries sortimentet med en ny serie av høyttalere til gaming. Det med høyttalersettene Arena 3, Arena 7 og Arena 9. Det er snakk om hhv. et stereosystem, et 2.1-stereosystem med subwoofer og et 5.1-surroundsystem.

arena 9 hero
Steelseries Arena 9. (foto: Steelseries)

For Arena 7 og Arena 9 er fronthøyttalerne de samme, nemlig kompakte toveishøyttalere med 4″ base/mellomtone med fibermembran og en diskant silkedome. Subwooferen er utstyrt med en 6,5″ nedovervendt baseenhet. I Arena 9-systemet brukes ytterlige to av de samme toveishøyttalerne til bakkanalene, samt en senterhøyttaler.

I det billigere Arena 3-systemet er høyttalerne kun utstyrt med én 4″ enhet, og på diskantenhetens plass ser det ut til å være en bassrefleksport.

arena 3 tech drivers wide
Steelseries Arena 3. (Foto: Steelseries)

I pressematerialet står det ingenting om innebygd forstereffekt, frekvensområde og maksimalt lydtrykk, men vi får hvert fall vite at lyden kan styres og tilpasses med Sonar Audio-programmet.

Pris og tilgjengelighet

Høyttalerne kan kjøpes nå. Prisen er 1.499 kroner for Steelseries Arena 3, mens Arena 7 koster 3.249 kroner og Arena 9 koster 6.399 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ny Steam Deck med OLED

Arkademaskiner til gamingrommet

Gamerens favoritter

Gaming-headset med Skilpaddepower

Nytt Atari 2600-spill!

Microsoft får grønt lys

Spill-proppene med den lengste batteritiden

Skjermer til alle formål

Lenovos nyeste Chromebooks har alt!

Trenger gamere en egen spesiell mikrofon?

Sterk gaming-PC til en sterk pris

Racingstol til stuen

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top