TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Høyttalere fra Steelseries

Vi er kjent med headsettene fra Steelseries, men nå slippes lyden ut i rommet med tre høyttalere til gaming.

forfatter
Publisert 25.08.22 - 15:57

Danske Steelseries er et kjent merke i gamingverdenen. Vi er også vant til å se gaming-headsets fra Steelseries, og vi har testet flere av dem. Ofte med svært godt resultat

Les også Perfekt kontroll Det er vanskelig å komme på noe som kan gjøres bedre på SteelSeries toppmodell.

Men nå utvider Steelseries sortimentet med en ny serie av høyttalere til gaming. Det med høyttalersettene Arena 3, Arena 7 og Arena 9. Det er snakk om hhv. et stereosystem, et 2.1-stereosystem med subwoofer og et 5.1-surroundsystem.

arena 9 hero
Steelseries Arena 9. (foto: Steelseries)

For Arena 7 og Arena 9 er fronthøyttalerne de samme, nemlig kompakte toveishøyttalere med 4″ base/mellomtone med fibermembran og en diskant silkedome. Subwooferen er utstyrt med en 6,5″ nedovervendt baseenhet. I Arena 9-systemet brukes ytterlige to av de samme toveishøyttalerne til bakkanalene, samt en senterhøyttaler.

I det billigere Arena 3-systemet er høyttalerne kun utstyrt med én 4″ enhet, og på diskantenhetens plass ser det ut til å være en bassrefleksport.

arena 3 tech drivers wide
Steelseries Arena 3. (Foto: Steelseries)

I pressematerialet står det ingenting om innebygd forstereffekt, frekvensområde og maksimalt lydtrykk, men vi får hvert fall vite at lyden kan styres og tilpasses med Sonar Audio-programmet.

Pris og tilgjengelighet

Høyttalerne kan kjøpes nå. Prisen er 1.499 kroner for Steelseries Arena 3, mens Arena 7 koster 3.249 kroner og Arena 9 koster 6.399 kroner.

Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Nå har Logitechs gaming-ørepropper fått norsk pris Logitechs trådløse ørepropper tilpasser seg ørene dine, og skal være skreddersydd for gaming.
Siste nytt om Forza Motorsport - se den nye traileren Hevdes å bli den teknisk mest avanserte racingsimulatoren noensinne - får dessuten oppslukende Dolby Atmos surroundlyd!
LG lanserer bøyelig OLED-skjerm LGs elleville OLED-skjerm kan veksle mellom buet og flat med et knappetrykk. Men prisen blir relativt saftig!
Razer sikter mot hodet Razers nye gaming-lydplanke vet hvor du sitter, og tilpasser lyden for å gi en 3D-surroundopplevelse.
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
Følg Lyd & Bilde