Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nå i Norge: Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Logitechs trådløse ørepropper tilpasser seg ørene dine, og skal være skreddersydd for gaming.

Skrevet av / 01.02.23 - 10:34
Nå i Norge: Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Vi har tidligere skrevet om Logitechs nye gaming-ørepropper tidligere da de først ble lansert i fjor høst, og nå er Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds tilgjengelig i Norge.

– Dette er bransjens første spesialtilpassete gaming-ørepropper, sier Ujesh Desai, visepresident og daglig leder i Logitech Gaming. Du trykker bare på en knapp, så gir vår Lightform-teknologi deg en ørepropp som passer perfekt i øret ditt. Vi kombinerer dette med vår LIGHTSPEED trådløs-dongle slik at øreproppene kan yte på gaming-nivå.

Les også Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Alle som har prøvd forskjellige ørepropper, vet at passformen spiller en viktig rolle for både lydkvaliteten og bærekomforten sin del. Og siden ingen øreganger er helt like, følger det som regel med gummiputer i ulike størrelser for å sikre en behagelig passform som isolerer godt. Alternativet er å få øreproppene støpt etter dine egne øreganger, men det kan fort bli veldig kostbart!

Les også 3D-printet til dine ører De formstøpte øreproppene er i mykt silikon, for ekstra behagelig passform. Et filter slipper dessuten ønsket mengde omgivelser inn i øret.

Logitechs har prøvd en annen vri på G FITS, med en patentert teknikk de kaller Lightform. Øreproppene er fylt med en spesiell gel, og bruker lysdioder til å varme og forme gelen etter konturene på øret ditt. Logitech lover perfekt passform på 60 sekunder.

Øreproppene kan kobles til bl.a. PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch, mobiler og nettbrett. De har både Bluetooth samt Logitechs egen Lightspeed-tilkobling,som skal sikre en stabil lydoverføring med lavest mulig forsinkelse. Proppene har forhåndsinnstilte lydmoduser for blant musikk, FPS- eller RPG-spill. De har også to innebygde mikrofoner for å kunne kommuniser med andre spillere.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds image Logitech G Fits BOB Blue White
<
>
Logitech G FITS kommer i svart og hvit utgave med et praktisk bæreetui. (Foto: Logitech)

Pris og tilgjengelighet

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds kommer i svart og hvit utgave, og tilgjengelig hos norske forhandlere og LogitechG.com nå. Prisen er 2599 kr.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Scroll to Top