TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Lynrask laptop-skjerm fra Alienware

Hvis du spiller vanvittig raske spill kan 480 Hz-skjermen være akkurat det du trenger

forfatter
Publisert 21.07.22 - 16:13

Gaming-skjermer blir raskere for hvert år som går. Det er uungåelig.

Alienware flytter grensene når det gjelder skjermer på bærbare. Det skjer igjen når de snart lanserer en ny gaming-bærbar med 480 Hz-skjerm. Det er ikke en ny rekord for spillskjermer; i skrivende stund er det Asus ROG Swift 500 Hz som har rekorden. Men det er fortsatt rekorden for innebygde skjermer i bærbare PC-er.

Alienware m17 R5 er bygget på AMD Advantage-plattformen med den nye AMD Radeon RX 6850N XT 12 GB GDDR6 GPU og AMD Smart Technologies. M17 R5 skal dermed være en av de kraftigste 17″ bærbare på markedet.

Den nye 480 Hz-skjermen er nå tilgjengelig på Alienware m17 R5 og Alienware x17 R2. De to maskinene fås med enten AMD FreeSync eller Nvidia G-Sync, alt etter valget av grafikkort. Det kommer også utgaver med 120 Hz UHD-skjermer (3840 x 2160) til de som vil bytte høy hastighet med høy oppløsning.

Priser og nøyaktige konfigurasjoner er ikke opplyst enda.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Her er Samsung Odyssey Ark Den buede 55-tommeren Odyssey Ark kan forhåndsbestilles i slutten av august - nå vet vi også prisen!
Fargesprakende musematte Få Tron-stil på skrivebordet med Razers gigantiske musematter med innebygd RGB-lys.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Kreative superkrefter Det er ikke spart på noe som helst i MSI Creator Z17. Det merkes på prisen.
90-tallet har ringt: Winamp er tilbake I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp som styrte musikken til festen. Nå er avspilleren tilbake etter nesten 10 års fravær.
Nå er Samsungs nye gaming-skjermer i salg De nye 4K-skjermene Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover heftige ytelser!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend