TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Lynrask laptop-skjerm fra Alienware

Hvis du spiller vanvittig raske spill kan 480 Hz-skjermen være akkurat det du trenger

forfatter
Publisert 21.07.22 - 16:13

Gaming-skjermer blir raskere for hvert år som går. Det er uungåelig.

Alienware flytter grensene når det gjelder skjermer på bærbare. Det skjer igjen når de snart lanserer en ny gaming-bærbar med 480 Hz-skjerm. Det er ikke en ny rekord for spillskjermer; i skrivende stund er det Asus ROG Swift 500 Hz som har rekorden. Men det er fortsatt rekorden for innebygde skjermer i bærbare PC-er.

Alienware m17 R5 er bygget på AMD Advantage-plattformen med den nye AMD Radeon RX 6850N XT 12 GB GDDR6 GPU og AMD Smart Technologies. M17 R5 skal dermed være en av de kraftigste 17″ bærbare på markedet.

Den nye 480 Hz-skjermen er nå tilgjengelig på Alienware m17 R5 og Alienware x17 R2. De to maskinene fås med enten AMD FreeSync eller Nvidia G-Sync, alt etter valget av grafikkort. Det kommer også utgaver med 120 Hz UHD-skjermer (3840 x 2160) til de som vil bytte høy hastighet med høy oppløsning.

Priser og nøyaktige konfigurasjoner er ikke opplyst enda.

Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Koble alle enheter til en kontakt En Thunderbolt 4 USB-dokk gir din bærbare nye muligheter og skaper orden på skrivebordet.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mer? Acer Swift 5 ligner og oppfører seg som et direktørleketøy. Men den koster så lite at de fleste kan være med.
Få den gamle PC-en på det raske nettet Netgear AXE3000 gir deg enkel tilgang til det lynraske Wi-Fi 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Følg Lyd & Bilde