Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Lynrask laptop-skjerm fra Alienware

Hvis du spiller vanvittig raske spill kan 480 Hz-skjermen være akkurat det du trenger

Skrevet av / 21.07.22 - 16:13
Lynrask laptop-skjerm fra Alienware

Gaming-skjermer blir raskere for hvert år som går. Det er uungåelig.

Alienware flytter grensene når det gjelder skjermer på bærbare. Det skjer igjen når de snart lanserer en ny gaming-bærbar med 480 Hz-skjerm. Det er ikke en ny rekord for spillskjermer; i skrivende stund er det Asus ROG Swift 500 Hz som har rekorden. Men det er fortsatt rekorden for innebygde skjermer i bærbare PC-er.

Alienware m17 R5 er bygget på AMD Advantage-plattformen med den nye AMD Radeon RX 6850N XT 12 GB GDDR6 GPU og AMD Smart Technologies. M17 R5 skal dermed være en av de kraftigste 17″ bærbare på markedet.

Den nye 480 Hz-skjermen er nå tilgjengelig på Alienware m17 R5 og Alienware x17 R2. De to maskinene fås med enten AMD FreeSync eller Nvidia G-Sync, alt etter valget av grafikkort. Det kommer også utgaver med 120 Hz UHD-skjermer (3840 x 2160) til de som vil bytte høy hastighet med høy oppløsning.

Priser og nøyaktige konfigurasjoner er ikke opplyst enda.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top