Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Logitech lanserer PRO X SUPERLIGHT

Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."

Logitechs gaming-divisjon – Logitech G – er kjent for å levere mye heftig utstyr til ihuga gamere og e-sport utøvere. Siste skudd på treet er den nye Logitech G PRO X SUPERLIGHT, som hevdes å være deres hittil letteste, raskeste og mest følsomme gaming-mus!

Logitech G Pro X Superlight

G Pro X Superlight bruker Logitechs egen Lightspeed-teknologi (2.4 GHz) for rask trådløs overføring, og lover opptil 70 timer med batteritid. Musen er laget for å være så lett som mulig, og vektskåla stopper på 63 gram – 25% lettere enn den vanlige PRO Wireless modellen. Materialene er utvalgt for lav friksjon mot underlaget – men høydepunktet er nok selve sensoren: Superlight-modellen bruker en 25K-sensor med 25600 DPI oppløsning, som kan følge bevegelser på sub-mikron nivå – omtrent 1/50 del tykkelsen på et menneskehår! Til tross for den høye oppløsningen, skal den såkalte Hero-sensoren være vesentlig mer batterieffektiv enn tidligere Logitech G sensorer.

Så hva skal man med så ekstrem presisjon, kan man lure på? Vel, Superlight-modellen henvender seg ikke akkurat til alminnelige hjemmekontor-slitere, men til gamere og profesjonelle e-sport utøvere som søker en «edge» mot konkurrentene i spill som Fortnite eller Counter-Strike.

-Å ha et godt sikte er avgjørende, spesielt når man spiller CS:GO, sier Oleksandr Kostyliev, bedre kjent som s1mple, en profesjonell Counter-Strike: Global Offensive spiller. -Logitech G PRO X SUPERLIGHT gjør det mulig for meg å spille mitt beste, uten hindringer, uten kompromiss og viktigst av alt, uten å bomme på skudd!

Annonse
Full gass fra kontorstolen Logitechs nye ratt og pedaler er som skapt for semiproffe hjemmekontor-racere!

Pris og tilgjengelighet

Logitech G Pro X Superlight kommer i desember og vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra i dag 18. november. Veiledende pris er 1599,- og musen vil være tilgjengelig i svart og hvit.

Annonse

Logitech G

 

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.