Logitech lanserer PRO X SUPERLIGHT

Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."
Annonse
Annonse
forfatter

Logitechs gaming-divisjon – Logitech G – er kjent for å levere mye heftig utstyr til ihuga gamere og e-sport utøvere. Siste skudd på treet er den nye Logitech G PRO X SUPERLIGHT, som hevdes å være deres hittil letteste, raskeste og mest følsomme gaming-mus!

Logitech G Pro X Superlight

G Pro X Superlight bruker Logitechs egen Lightspeed-teknologi (2.4 GHz) for rask trådløs overføring, og lover opptil 70 timer med batteritid. Musen er laget for å være så lett som mulig, og vektskåla stopper på 63 gram – 25% lettere enn den vanlige PRO Wireless modellen. Materialene er utvalgt for lav friksjon mot underlaget – men høydepunktet er nok selve sensoren: Superlight-modellen bruker en 25K-sensor med 25600 DPI oppløsning, som kan følge bevegelser på sub-mikron nivå – omtrent 1/50 del tykkelsen på et menneskehår! Til tross for den høye oppløsningen, skal den såkalte Hero-sensoren være vesentlig mer batterieffektiv enn tidligere Logitech G sensorer.

Så hva skal man med så ekstrem presisjon, kan man lure på? Vel, Superlight-modellen henvender seg ikke akkurat til alminnelige hjemmekontor-slitere, men til gamere og profesjonelle e-sport utøvere som søker en «edge» mot konkurrentene i spill som Fortnite eller Counter-Strike.

-Å ha et godt sikte er avgjørende, spesielt når man spiller CS:GO, sier Oleksandr Kostyliev, bedre kjent som s1mple, en profesjonell Counter-Strike: Global Offensive spiller. -Logitech G PRO X SUPERLIGHT gjør det mulig for meg å spille mitt beste, uten hindringer, uten kompromiss og viktigst av alt, uten å bomme på skudd!

Annonse
Les også
Full gass fra kontorstolen Logitechs nye ratt og pedaler er som skapt for semiproffe hjemmekontor-racere!

Pris og tilgjengelighet

Logitech G Pro X Superlight kommer i desember og vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra i dag 18. november. Veiledende pris er 1599,- og musen vil være tilgjengelig i svart og hvit.

Logitech G

 

Annonse

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Dette er den moderne surroundforsterkeren for deg som ønsker virkelig god lyd i hjemmekinoen, men som er edruelig med pengebruken.
Med absolutt alle funksjoner man trenger, gir Marantz NR1711 store hjemmekinoopplevelser fra et slankt og lekkert format.
Denon har aldri laget en bedre surroundforsterker, enn jubileumsmodellen AVC-A110.
Fremtidssikker surround-forsterker for morgendagens formater. Men er Denon AVC-X6700H best, og overbeviser den på musikk?
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.