Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Logitech lanserer PRO X SUPERLIGHT

Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."

Skrevet av / 18.11.20 - 11:19
Logitech lanserer PRO X SUPERLIGHT

Logitechs gaming-divisjon – Logitech G – er kjent for å levere mye heftig utstyr til ihuga gamere og e-sport utøvere. Siste skudd på treet er den nye Logitech G PRO X SUPERLIGHT, som hevdes å være deres hittil letteste, raskeste og mest følsomme gaming-mus!

Logitech G Pro X Superlight

G Pro X Superlight bruker Logitechs egen Lightspeed-teknologi (2.4 GHz) for rask trådløs overføring, og lover opptil 70 timer med batteritid. Musen er laget for å være så lett som mulig, og vektskåla stopper på 63 gram – 25% lettere enn den vanlige PRO Wireless modellen. Materialene er utvalgt for lav friksjon mot underlaget – men høydepunktet er nok selve sensoren: Superlight-modellen bruker en 25K-sensor med 25600 DPI oppløsning, som kan følge bevegelser på sub-mikron nivå – omtrent 1/50 del tykkelsen på et menneskehår! Til tross for den høye oppløsningen, skal den såkalte Hero-sensoren være vesentlig mer batterieffektiv enn tidligere Logitech G sensorer.

Så hva skal man med så ekstrem presisjon, kan man lure på? Vel, Superlight-modellen henvender seg ikke akkurat til alminnelige hjemmekontor-slitere, men til gamere og profesjonelle e-sport utøvere som søker en «edge» mot konkurrentene i spill som Fortnite eller Counter-Strike.

-Å ha et godt sikte er avgjørende, spesielt når man spiller CS:GO, sier Oleksandr Kostyliev, bedre kjent som s1mple, en profesjonell Counter-Strike: Global Offensive spiller. -Logitech G PRO X SUPERLIGHT gjør det mulig for meg å spille mitt beste, uten hindringer, uten kompromiss og viktigst av alt, uten å bomme på skudd!

Les også Full gass fra kontorstolen Logitechs nye ratt og pedaler er som skapt for semiproffe hjemmekontor-racere!

Pris og tilgjengelighet

Logitech G Pro X Superlight kommer i desember og vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra i dag 18. november. Veiledende pris er 1599,- og musen vil være tilgjengelig i svart og hvit.

Logitech G

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Samsung 3D-skjerm uten 3D-briller

Razer gir deg et spark i baken

Skjermer skal være svære - og PC-ene smarte

MSI setter klørne i håndholdt gaming

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top