G923: Heftig racing-ratt fra Logitech

Logitechs nye ratt og pedaler er som skapt for semiproffe hjemmekontor-racere!
Annonse
Annonse
forfatter

Racing-simulatorer er i vinden som aldri før, og det er ikke bare amatører som kniver om å ha de beste rundetidene: Både profesjonelle e-sim racere så vel som vaskeekte racing-sjåfører tyr nå til simulatorer når de skal trene, eller sågar delta i offisielle billøp! Et godt eksempel er det tradisjonsrike 24 timers løpet på Le Mans, som i år ble avlyst, utsatt og erstattet med et løp i digital form.

Racing-simulatorene blir stadig mer realistiske, og med økt nivå på førerne stilles det også høyre krav til utstyret rundt: du behøver en eller flere widescreen gaming-skjermer, en skikkelig racing-stol, og kanskje viktigst av alt: et sett med ratt og pedaler.

Les også
Den ultimate gamingstolen? Logitech og Herman Miller vil tilby en superkomfortabel stol til hardbarka gamere.

Logitech G923: Fullblods racing-ratt og pedaler

Logitech har lenge vært blant de ledende leverandørene av e-sim tilbehør, og nå har de lansert en ny versjon av sitt populære racingratt. Det nye G923 er et racing-ratt og pedalsett med høy ytelse, myntet på racing-simulatorer og spill som iRacing, rFactor 2, Grand Turismo, Forza Motorsport med flere.

Logitech G923 for Xbox One. (Foto: Logitech G)

Den nye G923-modellen bygger på det populære G920 som ble lansert for 5 år siden. Rattet er trukket i lær, mens pedalene er i polert metall. Blant de største nyhetene er Trueforce, et nytt force feedback-system som gir realistisk respons og tilbakemelding gjennom rattet, i form av både lyd og vibrasjoner. Det har selvfølgelig innebygde girhendler, og eget «shift light» LED-lys som blinker rødt når du nærmer deg turtallsperren. Bremsepedalene har også blitt mer progressive i følge Logitech – alt for å gi en mer realistisk kjøreopplevelse.

«-Det nye Logitech G923 rattet med TRUEFORCE gir kjørere en autentisk opplevelse bak rattet og simulerer detaljene vi føler som rallykjørere. Jeg kan føle bakenden på bilen miste taket eller hvis jeg er på vei til å spinne, noe som gir meg mulighetene til å gjøre raske endringer og holde ledelsen i konkurransen. sier McLaren F1 kjører Lando Norris.

Logitech G923 kommer i skreddersydd versjon for PC såvel som Playstation 4 og Xbox, med tilhørene knapper integrert i midten av rattet. G923 skal desssuten være kompatibel med de kommende spillkonsollene Xbox Series X og Playstation 5 (med forbehold om offisiell godkjennelse).

Pris og tilgjengelighet

Logitech G923 Racerratt & Pedaler er tilgjengelig for PC, PlayStation 4 og Xbox One. G923 vil være kompatibel med det nye Xbox Series X og PlayStation 5* når de begge lanseres julen 2020. Logitech G923 vil være tilgjengelig i butikk og nettbutikk august 2020, til en veiledende pris på 4199,-.

Mer info: Logitech G

/registrer deg for å lese denne artikkelen gratis

Vennligst bekreft før registrering

Jeg godtar Lyd & Bildes vilkår og betingelser. Jeg ønsker å motta nyhetsbrev og informasjon. Dette kommer kun noen få ganger i måneden. Du kan melde deg av når som helst.

eller registrer med e-post

Glemt ditt passord? Tast inn din e-post og du vil motta en link hvor du kan lage nytt passord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

Philips har forent sin fargesprakende OLED-TV med en potent lydplanke fra Bowers & Wilkins. Resultatet er en skikkelig drømme-TV!
Er du sugen på ekte 8K-oppløsning uten å betale en formue? Da kan Samsung Q700T være rett medisin.
Nettopp slått kloa i en PS5 eller Xbox Series X? Da kan det hende du vil ønske å oppgradere skjermen din også. Vi har testet de beste TV-ene til gaming!
LG og Sonys nye toppmodeller er er propp fulle av finesser og ny teknologi. Men hvilken av disse 8K-TV-ene har den aller beste bildekvaliteten? La oss teste!
Årets nye OLED-skjermer fra Philips får en rekke oppdateringer, inkludert en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har utviklet en ny app som lar deg kalibrere TV-en selv ved hjelp av mobilen.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Årets nye OLED-skjermer fra Philips får en rekke oppdateringer, inkludert en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har utviklet en ny app som lar deg kalibrere TV-en selv ved hjelp av mobilen.
Sony a1 får ikke bare 8K-video og 50 Mp, det er gnistrende raskt også.
BMWs kommende elbil får kjørt seg på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.
Mange må nå handle elektronikk på nett. Derfor har Elkjøp tredoblet kapasiteten på Live shopping.
OnePlus 9 blir en markant oppgradering i forhold til OnePlus 8, mens skjermene ikke forandrer seg så mye i forhold til i fjor.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Øretelefonene Nova H1 er laget for kvinner og andre som liker å pynte seg med øredobber.
Bitteliten sub med uante krefter.
En av tidenes mest populære Netflix-filmer får snart sin oppfølger (-e?).
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.