Search
Generic filters

G923: Heftig racing-ratt fra Logitech

Logitechs nye ratt og pedaler er som skapt for semiproffe hjemmekontor-racere!

Racing-simulatorer er i vinden som aldri før, og det er ikke bare amatører som kniver om å ha de beste rundetidene: Både profesjonelle e-sim racere så vel som vaskeekte racing-sjåfører tyr nå til simulatorer når de skal trene, eller sågar delta i offisielle billøp! Et godt eksempel er det tradisjonsrike 24 timers løpet på Le Mans, som i år ble avlyst, utsatt og erstattet med et løp i digital form.

Racing-simulatorene blir stadig mer realistiske, og med økt nivå på førerne stilles det også høyre krav til utstyret rundt: du behøver en eller flere widescreen gaming-skjermer, en skikkelig racing-stol, og kanskje viktigst av alt: et sett med ratt og pedaler.

Les også Den ultimate gamingstolen? Logitech og Herman Miller vil tilby en superkomfortabel stol til hardbarka gamere.

Logitech G923: Fullblods racing-ratt og pedaler

Logitech har lenge vært blant de ledende leverandørene av e-sim tilbehør, og nå har de lansert en ny versjon av sitt populære racingratt. Det nye G923 er et racing-ratt og pedalsett med høy ytelse, myntet på racing-simulatorer og spill som iRacing, rFactor 2, Grand Turismo, Forza Motorsport med flere.

Logitech G923 for Xbox One. (Foto: Logitech G)

Den nye G923-modellen bygger på det populære G920 som ble lansert for 5 år siden. Rattet er trukket i lær, mens pedalene er i polert metall. Blant de største nyhetene er Trueforce, et nytt force feedback-system som gir realistisk respons og tilbakemelding gjennom rattet, i form av både lyd og vibrasjoner. Det har selvfølgelig innebygde girhendler, og eget «shift light» LED-lys som blinker rødt når du nærmer deg turtallsperren. Bremsepedalene har også blitt mer progressive i følge Logitech – alt for å gi en mer realistisk kjøreopplevelse.

«-Det nye Logitech G923 rattet med TRUEFORCE gir kjørere en autentisk opplevelse bak rattet og simulerer detaljene vi føler som rallykjørere. Jeg kan føle bakenden på bilen miste taket eller hvis jeg er på vei til å spinne, noe som gir meg mulighetene til å gjøre raske endringer og holde ledelsen i konkurransen. sier McLaren F1 kjører Lando Norris.

Logitech G923 kommer i skreddersydd versjon for PC såvel som Playstation 4 og Xbox, med tilhørene knapper integrert i midten av rattet. G923 skal desssuten være kompatibel med de kommende spillkonsollene Xbox Series X og Playstation 5 (med forbehold om offisiell godkjennelse).

Pris og tilgjengelighet

Logitech G923 Racerratt & Pedaler er tilgjengelig for PC, PlayStation 4 og Xbox One. G923 vil være kompatibel med det nye Xbox Series X og PlayStation 5* når de begge lanseres julen 2020. Logitech G923 vil være tilgjengelig i butikk og nettbutikk august 2020, til en veiledende pris på 4199,-.

Mer info: Logitech G

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.