Nyhet

G923: Heftig racing-ratt fra Logitech

Logitechs nye ratt og pedaler er som skapt for semiproffe hjemmekontor-racere!

Skrevet av / 11.08.20 - 11:42
G923: Heftig racing-ratt fra Logitech

Racing-simulatorer er i vinden som aldri før, og det er ikke bare amatører som kniver om å ha de beste rundetidene: Både profesjonelle e-sim racere så vel som vaskeekte racing-sjåfører tyr nå til simulatorer når de skal trene, eller sågar delta i offisielle billøp! Et godt eksempel er det tradisjonsrike 24 timers løpet på Le Mans, som i år ble avlyst, utsatt og erstattet med et løp i digital form.

https://www.youtube.com/watch?v=hYNqcVRYwds

Racing-simulatorene blir stadig mer realistiske, og med økt nivå på førerne stilles det også høyre krav til utstyret rundt: du behøver en eller flere widescreen gaming-skjermer, en skikkelig racing-stol, og kanskje viktigst av alt: et sett med ratt og pedaler.

Les også Den ultimate gamingstolen? Logitech og Herman Miller vil tilby en superkomfortabel stol til hardbarka gamere.

Logitech G923: Fullblods racing-ratt og pedaler

Logitech har lenge vært blant de ledende leverandørene av e-sim tilbehør, og nå har de lansert en ny versjon av sitt populære racingratt. Det nye G923 er et racing-ratt og pedalsett med høy ytelse, myntet på racing-simulatorer og spill som iRacing, rFactor 2, Grand Turismo, Forza Motorsport med flere.

Logitech G923 for Xbox One. (Foto: Logitech G)

Den nye G923-modellen bygger på det populære G920 som ble lansert for 5 år siden. Rattet er trukket i lær, mens pedalene er i polert metall. Blant de største nyhetene er Trueforce, et nytt force feedback-system som gir realistisk respons og tilbakemelding gjennom rattet, i form av både lyd og vibrasjoner. Det har selvfølgelig innebygde girhendler, og eget «shift light» LED-lys som blinker rødt når du nærmer deg turtallsperren. Bremsepedalene har også blitt mer progressive i følge Logitech – alt for å gi en mer realistisk kjøreopplevelse.

«-Det nye Logitech G923 rattet med TRUEFORCE gir kjørere en autentisk opplevelse bak rattet og simulerer detaljene vi føler som rallykjørere. Jeg kan føle bakenden på bilen miste taket eller hvis jeg er på vei til å spinne, noe som gir meg mulighetene til å gjøre raske endringer og holde ledelsen i konkurransen. sier McLaren F1 kjører Lando Norris.

Logitech G923 kommer i skreddersydd versjon for PC såvel som Playstation 4 og Xbox, med tilhørene knapper integrert i midten av rattet. G923 skal desssuten være kompatibel med de kommende spillkonsollene Xbox Series X og Playstation 5 (med forbehold om offisiell godkjennelse).

Pris og tilgjengelighet

Logitech G923 Racerratt & Pedaler er tilgjengelig for PC, PlayStation 4 og Xbox One. G923 vil være kompatibel med det nye Xbox Series X og PlayStation 5* når de begge lanseres julen 2020. Logitech G923 vil være tilgjengelig i butikk og nettbutikk august 2020, til en veiledende pris på 4199,-.

Mer info: Logitech G

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Orbi 970: Det sykeste mesh-nettverket vi har hørt om

Avansert kjøler fra MSI gjør datamaskinen bedre

Thunderbolt 5 er helt fantastisk!

Oppkoblet interaktiv berøringsskjerm

Ha det bra, Cortana

Apple-1 selges på auksjon

Scroll to Top