TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Kjempeskjerm til Xbox-spil

Philips Momentum 559M1RYV er en 55" 4K UHD-skjerm som er rask nok til Xbox.

forfatter
Publisert 23.06.21 - 19:07

Hvis du foretrekker konsollspill fremfor TV, så har Philips/MMD en skjerm som er laget til nettopp det. Philips Momentum 559M1RYV er en 55-tommers skjerm med 4K-oppløsning hastighet som er høy nok til de nyeste konsollene.

På spillskjermer er rask oppdateringstid og lav forsinkelse (lag) helt avgjørende. Philips Momentum 559M1RYV er Designed for Xbox-sertifisert, og har en oppdateringshastighet på 120Hz, HDR 1000 og Variabel oppdateringshastighet (VRR) for en flytende spillopplevelse. Det lover godt, og høres ut som en viktig oppdatering fra forgjengeren, Philips  Momentum 558M1RY, som vi tidligere har testet, men som manglet HDMI 2.1 og ikke hadde den høye hastighet. En funksjon som de nyeste TV’ene har kommet med

Les også Gaming-alter til stuen Hvis du ikke kan nøye deg med en virkelig god TV til gamingen, har Philips en løsning som er umulig å overse. Dessverre har de selv oversett et par viktige detaljer.

Kjempeskjermen er kun den første modellen i den nye gaming-serien. Flere modeller vil bli annonsert i løpet av de kommende månedene.

Les også Ny TV til PS5 og Xbox Series X Nettopp slått kloa i en PS5 eller Xbox Series X? Da kan det hende du vil ønske å oppgradere skjermen din også. Vi har testet de beste TV-ene til gaming!

Pris og tilgjengelighet 

Philips Momentum Monitor 559M1RYV vil kunne kjøpes fra august 2021 til en veiledende pris på 14.299 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kone dropper kablet forbindelse Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 
Lysdrevne lavprofiltaster fra Razer Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.
Fantastisk til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinner ingen skjønnhetskonkurranse, men den er proppfull med god maskinvare til en billig penge.
Alienware-laptop med en helt unik skjerm Hvis du spiller vanvittig raske spill kan 480 Hz-skjermen være akkurat det du trenger
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend