Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Kjempeskjerm til Xbox-spil

Philips Momentum 559M1RYV er en 55" 4K UHD-skjerm som er rask nok til Xbox.

Skrevet av / 23.06.21 - 19:07
Kjempeskjerm til Xbox-spil

Hvis du foretrekker konsollspill fremfor TV, så har Philips/MMD en skjerm som er laget til nettopp det. Philips Momentum 559M1RYV er en 55-tommers skjerm med 4K-oppløsning hastighet som er høy nok til de nyeste konsollene.

På spillskjermer er rask oppdateringstid og lav forsinkelse (lag) helt avgjørende. Philips Momentum 559M1RYV er Designed for Xbox-sertifisert, og har en oppdateringshastighet på 120Hz, HDR 1000 og Variabel oppdateringshastighet (VRR) for en flytende spillopplevelse. Det lover godt, og høres ut som en viktig oppdatering fra forgjengeren, Philips  Momentum 558M1RY, som vi tidligere har testet, men som manglet HDMI 2.1 og ikke hadde den høye hastighet. En funksjon som de nyeste TV’ene har kommet med

Les også Gaming-alter til stuen Hvis du ikke kan nøye deg med en virkelig god TV til gamingen, har Philips en løsning som er umulig å overse. Dessverre har de selv oversett et par viktige detaljer.

Kjempeskjermen er kun den første modellen i den nye gaming-serien. Flere modeller vil bli annonsert i løpet av de kommende månedene.

Les også Ny TV til PS5 og Xbox Series X Nettopp slått kloa i en PS5 eller Xbox Series X? Da kan det hende du vil ønske å oppgradere skjermen din også. Vi har testet de beste TV-ene til gaming!

Pris og tilgjengelighet 

Philips Momentum Monitor 559M1RYV vil kunne kjøpes fra august 2021 til en veiledende pris på 14.299 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top