Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Gaming og fleksibilitet – her er Lenovos nye Chromebooks

IdeaPad Gaming Chromebook Plus, IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus og IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus lever alle opp til Googles nye Chromebook Plus-standard og har derfor økt ytelsen.

Skrevet av / 05.10.23 - 09:00
Gaming og fleksibilitet – her er Lenovos nye Chromebooks

Lenovo har lansert en oppgradert serie af IdeaPad Chromebook, som tar sikte på å øke produktivitet og brukervennelighet med en kombinasjon av maskinvareforbedringer og AI, skriver det kinesiske selskapet i en pressemelding.

Les også Chromebooks på skolebenken Chromebook som studie-PC? Tre produsenter gir sine beste bidrag til Chromebooks som passer student-budsjettet.

IdeaPad Chromebook-serien har blant annet File Sync, som gir deg tilgang til Google Drive-filene dine selv når du er frakoblet. Du kan også se frem til krystallklare videosamtaler takket være det innebygde 1080p-webkameraet og AI-drevne verktøy for videosamtaler. Med funksjoner som Google Photos Magic Eraser kan du nå enkelt fjerne uønskede elementer fra bildene dine, lover Lenovo.

De tre nye Chromebookene er de første fra Lenovo som oppfyller Googles nye Chromebook Plus-standard. Alle Chromebook Plus-enheter har som et minimum:

  • Intel Core i3 (12. generasjon) eller AMD Ryzen 3 7000
    8 GB RAM
    128 GB lagringsplass
    Webkamera med støyreduksjon og minst 1080p
    IPS-skjerm på 1080p eller bedre
Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus
Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus (Foto: Lenovo)

Cloud Gaming

Hvis du er en gamer, vil Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus være din beste venn. Den nye bærbare PC-en har en 16-tommers skjerm og veier under to kilo. Den er skreddersydd for spillentusiaster og har RGB-bakgrunnsbelysning og en oppdateringsfrekvens på 120 Hz, slik at du virkelig kan nyte spillopplevelsen. Og med en batterilevetid på opptil 12 timer trenger du ikke å bekymre deg, selv når du er midt i et episk spill.

Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus
Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus (Foto: Lenovo)

Produktivitet og fleksibilitet

IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus gir produktivitet og fleksibilitet med en 14-tommers skjerm og et 360-graders hengsel. Den kan brukes som bærbar PC eller foldes sammen til et nettbrett med berøringsskjerm. Dette gir brukerne mulighet til å tilpasse arbeidsstilen sin og inkluderer også AI-hjelp fra Adobe Photoshop.

Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus
Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus (Foto: Lenovo)

Robust og holdbar

Sist, men ikke minst, er IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus designet for brukere som er på farten og trenger holdbarhet. Den er militærtestet for å tåle utfordringer som væskesøl og uventede fall. Den er også lett og har opptil 12 timers batteritid.

Les også Endelig: Chromebooks for gaming! Nå kommer de første Chromebook-ene laget for spilling. Med 120 Hz, lynrask WiFi og god grafikk.

Pris og tilgjengelighet

Alle tre modellene vil være tilgjengelige i butikkene i løpet av oktober. IdeaPad Gaming Chromebook Plus får en veiledende utsalgspris på 8.095 kroner. IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus får en veiledende pris på 7.795 kr, mens IdeaPad slim 3i Chromebook Plus er den billigste av de tre nye bærbare PC-ene med en veiledende pris på bare 35.395 kr.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Apple godkjenner PC-emulator for iOS

Fortnite tilbake på iOS

Flatt tastatur kan nesten sendes som et brev

Her er de nye Xbox-konsollene

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Scroll to Top