Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home Julekalender: Luke 05Delta

Nyhet

Den nyeste generasjonen Acer Nitro V 15 lover tilgjengelig gaming

Acer Nitro V 15 med 13. generasjons Intel-prosessor og Nvidia-grafikk.

Skrevet av / 30.09.23 - 10:00
Den nyeste generasjonen Acer Nitro V 15 lover tilgjengelig gaming

Acer har sitt Predator-merke på kraftigere gamingmaskiner, som Predator Helios Neo 16. Men Acer lager også maskiner under eget navn.

Les også Grønt fremskritt i små trinn Acer har bygd kabinettet av gjenbruksplast – men vent med å kaste ut din gamle PC.

Acer Nitro V 15 er den nyeste utgaven av selskapets elegante og rimeligere bærbare gamingmaskiner. I den nåværende generasjonen er Nitro V 15 utstyrt med 13. generasjons Intel Core-prosessorer og grafikkort i Nvidia GeForce RTX 40-serien.

 

Acer Nitro V 15 er en slank og lett maskin som kan håndtere lett gaming. (Foto: Acer)

Pressemeldingen fra Acer inneholder ingen nøyaktig liste over tilgjengelige konfigurasjoner, men det fremgår at maskinene er tilgjengelige med opptil 32 GB RAM og opptil 2 TB SSD-lagring. Skjermen på 15,6 tommer, som har klassisk Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler), er tilgjengelig med opptil 165 Hz oppdateringsfrekvens. Og grafikkprosessoren kan være opptil Nvidia GeForce RTX 4050.

Les også Acer Aspire V 15 Nitro BE UHD Acers toppmodell er ultrakompakt, med en skjerm som nesten er for god til bare å spille med.

Pris og tilgjengelighet

Vi skulle gjerne visst hva den maksimale konfigurasjonen koster. Men alt vi vet er at det også finnes versjoner som koster så lite som 10 490 kroner. Acer Nitro V 15 vil være tilgjengelig fra slutten av fjerde kvartal.
En rimelig «mellomklasse»-konfigurasjon med 17-prosessor, 16 GB RAM, 1 TB lagringsplass og GeForce RTX 4050-grafikk koster 15 490,00 kr.

(Foto: Acer)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Netflix lanserer GTA The Trilogy

Dolce&Gabbana gaming-mote

Ny Steam Deck med OLED

Arkademaskiner til gamingrommet

Gamerens favoritter

Gaming-headset med Skilpaddepower

Nytt Atari 2600-spill!

Microsoft får grønt lys

Spill-proppene med den lengste batteritiden

Skjermer til alle formål

Lenovos nyeste Chromebooks har alt!

Trenger gamere en egen spesiell mikrofon?

0
Scroll to Top