Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

G915 TKL: Trådløst gaming-tastatur fra Logitech

Endelig kommer Logitechs "versting-tastatur" i en mer kompakt utgave.

Skrevet av / 26.05.20 - 12:13
G915 TKL: Trådløst gaming-tastatur fra Logitech

Tastaturet er et av gamerens viktigste våpen. Det kan faktisk bety forskjellen mellom liv og død! Er du en riktig seriøs gamer eller aspirerende e-sport utøver, bør du velge et mekanisk tastatur. Disse gir deg hurtigheten, presisjonen og feedback-en du trenger for å ta innersving på motstanderne.

Logitechs Gaming-divisjon har fått mye skryt for G-serien med gamingtilbehør. I dag lanserte de en helt ny modell: G915 TKL. Her snakker vi i praksis om en mer kompakt utgave av den populære G915, uten numeriske taster (herav navnet TKL/tenkeyless). I følge Logitech selv er dette deres mest avanserte mekaniske gaming keyboard noensinne!

Les også: Test av 5 gaming-tastaturer

Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard

Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard. (Foto: Logitech)

Det kompakte tastaturet med det lange navnet (!) er utstyrt med alt du trenger for å spille. G915 TKL bruker lavprofil mekaniske brytere, som er halvparten så høye som vanlig standard. Det gir 25 prosent raskere aktivering (sammenlignet med 2,0 mm aktivering i standard-brytere). Du kan velge mellom ulike tasteoppsett som GL Linear, GL Tactile og GL Clicky, basert på din spillestil.

G915 TKL bruker lavprofil mekaniske taster som er halvparten så høye som standard. (Foto: Logitech)

G915 TKL egner seg godt for mindre flater, da du kan arbeide (drepe!) med musen nærmere tastaturet. Det er også lett å ta med seg til LAN-treff, med oppbevaringsplass for den tilhørende trådløs-dongelen.

G915 TKL bruker Logitechs trådløse LIGHTSPEED teknologi, som rapporterer på lynraske 1ms. Videre har det LIGHTSYNC RGB belysning, som lar deg velge blant 16,8 fargenyanser. Tastaturet skal klare opptil 40 timers batteritid med lysene aktivert!

Les også Bomber og granater! 10 øreklokker for heseblesende gamere Enten du er en l33t eller n00b: Vi har testet ti gaming headset du har råd til!

Pris og tilgjengelighet

Logitech G915 TKL vil være tilgjengelig på LogitechG.com og i butikker over hele verden fra juni 2020. Veiledende pris blir 2599 NOK.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Samsung 3D-skjerm uten 3D-briller

Razer gir deg et spark i baken

Lyd & Bilde
Scroll to Top