Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nå er Creative beinledningshodetelefoner justerbare

Creative har presentert nye medlemmer i beinledningsserien Creative Outlier Free, som nå har justerbare omformere og finnes i flere farger.

Skrevet av / 15.07.23 - 10:15
Nå er Creative beinledningshodetelefoner justerbare

De nye hodetelefonene Creative Outlier Free+ och Creative Outlier Free Pro+ bygger videre på sine forgjengere Outlier Free og Outlier Free Pro, og angis å levere en forbedret lytteopplevelse i og med at de er utstyrt med justerbare omformere som tilpasser seg etter bærerens ørekonturer.

Bortsett fra justerbarheten er nyheten at hodetelefonene finnes i flere farger. Free finnes i grått mens nye Free+ finnes i grått/svart samt grått/limegrønt. Free Pro finnes i mørkeblått mens nye Free Pro+ finnes i mørkeblått/svart og mørkeblått/oransje.

Les også Fokus på bevegelse En hodetelefon med beinledningsteknikk spesielt utformet for å henge med på treningen. Kan det være noe å bruke pengene på?

Akkurat som tidligere generasjon er den enklere modellen IPX5-sertifisert (som innebærer at den tåler svette og litt regn) mens Pro-modellen er IPX8-sertifisert (og tåler et opphold en og en halv meter under vann i 40 minutter, imidlertid ikke i saltvann). Pro-modellen har dessuten innebygd MP3-spiller med 8 GB minne – med støtte for filformatene MP3, FLAC, WAV og APE (WMA støttes ikke).

Begge modellene har Bluetooth 5.3-tilkobling og kan pares sammen med to Bluetooth-enheter samtidig, og opptil 10 timers batteritid.

Creatives Outlier Free-serie benytter beinledningsteknikk for å overføre lyd direkte til innerøret via vibrasjoner gjennom kinnbena. Foto: Creative

Miniversjon kommer snart

Creative informerer at de vil lansere en miniversjon av beinledningshodetelefonene som retter seg mot eldre barn og tenåringer i august 2023.

Multipoint sharing innebærer at hodetelefonene kan pares med to Bluetooth-enheter samtidig. Foto: Creative

Pris og tilgjengelighet

Begge modellene er tilgjengelig nå og prisene er 99,99 EUR for Creative Outlier Free+ og 129,99 EUR for Creative Outlier Free Pro+.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Avanserte helse- og treningsfunksjoner fra Huawei

Treningsnytt for kvinner

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Suunto Vertical lades av sollyset

Løpere får Amoled-teknologi

Scroll to Top