Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se traileren til Netflix’ Royalteen – Arvingen

Netflix slipper trailer til prermiereklar norsk spillefilm.

Skrevet av / 05.08.22 - 09:25
Se traileren til Netflix’ Royalteen – Arvingen

Det har bare gått knappe fem uker siden premieren på den seneste norske Netflix-filmen, Blasted: Gutta vs. aliens, men Ted Sarandos & Co ligger så visst ikke på latsiden med hensyn til lokalprodusert nordisk innhold.

Les også Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.

Nå har strømmegiganten sluppet traileren til den premiereklare norske Netflix-filmen Royalteen: Arvingen:

 

Royalteen: Arvingen er et romantisk ungdomsdrama, med Per-Olav Sørensen (Kampen om tungtvannet, Quicksand – Störst av allt) og Emilie Beck i registolen.

Filmen handler om ei ung nabojente og en kommende konge, og er basert på boken Arvingen, den første boken i tenårings-romanserien, Halve kongeriket. Både romanen og seriemanuset er skrevet av Randi Fuglehaug og Anne G. Halvorsen.

Royalteen a 1
Royalteen – Arvingen (Foto: Netflix)

Vi serveres en kjærlighetshistorie om å leve med sine feil, møte sin frykt, og gå viralt på nett. Når nykommeren Lena (Ines H. Asserson) og den norske prinsen Karl «Kalle» Johan (Mathias Storhøi), begynner å få følelser for hverandre er Lena sjarmert, men også skeptisk – av flere grunner. Partyprinsen Kalle er en gjenganger i sladrebladene og bloggene; en av dem skrevet anonymt av Lena (helt frem til hun ble avslørt).

Lena er veldig klar over at å date den fremtidige kongen potensielt kan sette dem begge i en vanskelig situasjon. Hun har heller ikke fortalt Kalle, eller noen andre, om hennes mørkeste hemmelighet – grunnen til at hun flyttet fra hjembyen.

Med andre ord: Et konsept ikke helt ulikt hva svenskene prøvde seg på, med Netflix-serien Young Royals i fjor; eller virkelighetens Mette Marits ungdomstreff med Norges kronprins.

Les også Partyprinsen! Netflix tar et svensk skråblikk på kongefamilien – og det å være annerledes.

 

Royalteen a 1 Royalteen a 3 Royalteen a 5 Royalteen a 6
<
>
Royalteen - Arvingen (Foto: Netflix)

I tillegg til Asserson og Storhøi, finner vi Elli M. Osborne, Filip B. Ramberg, Amalie Sporsheim, Ina D. Ervik, Hannah L. Walberg, Vår S. Grønlie, Niels Skåber og Carmen A. Høilund i ledende roller.

Royalteen får global Netflix-premiere den 17. august.

Royalteen a 4
Royalteen – Arvingen (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

Klar for Netflix!

Outer Range sesong 2 nærmer seg

Her er TRON: Ares

Kevin Costner presenterer "Horizon: An American Saga"

Vannmannen kommer hjem til deg

0
Scroll to Top