TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Se trailer – The Terminal List

Actionyndlingen Chris Pratt returnerer til Prime Video.

forfatter
Publisert 10.06.22 - 12:14

I dag slipper Prime Video den første traileren til den kommende actionserien The Terminal List; med Chris Pratt i hovedrollen.

Basert på den bestselgende romanen av Jack Carr, følger The Terminal List James Reece (Pratt) etter at hele hans tropp av Navy SEALs blir overfalt under et risikofylt hemmelig oppdrag. Reece vender hjem til familien sin med motstridende minner fra hendelsen og spørsmål om hans skyld. Men etter hvert som nye bevis kommer frem, oppdager Reece mørke krefter som jobber mot ham, og setter ikke bare livet hans, men også livene til de han elsker i fare.

Les også Mer innhold fra Amazon Prime Video Amazons strømmetjeneste vil tilby mer eksklusivt innhold til nordiske kunder, og lanserer et samarbeid med ErosSTX.

I tillegg til Pratt spiller Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole, Alexis Louder, Arturo Castro og Marco Rodríguez i serien.

 

Chris Pratt ble verdenskjent som original, og likandes, actionhelt i Guardians of The Galaxy. I dag har han kinopremiere med Jurassic World: Dominion, mens hans i fjor gjorde stor suksess på Prime Video med den brukbare sci-fi-action-filmen The Tomorrow War.

Les også Chris Bang BOOM! Chris Pratt viser oss hvordan man skal massakrere sinte aliens, i en mildt sagt hårete film.

Serien er produsert av Chris Pratt, Jon Schumacher og Antoine Fuqua (The Equalizer). Jack Carr og Daniel Shattuck fungerer som utøvende produsenter, mens manusforfatter og serieskaper er David DiGilio.

The Terminal List får premiere på Prime Video den 1. juli. Vi kommer snart tilbake med en anmeldelse av serien!

TMLT S1 SPStatic ChrisGlitchSafe PRE 1080x1350 FINAL en US STNLY
The Terminal War (Foto: Prime Video)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde