Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Amazon Prime Video øker satsingen i Norden

Amazons strømmetjeneste vil tilby mer eksklusivt innhold til nordiske kunder, og lanserer et samarbeid med ErosSTX.

Skrevet av / 01.03.21 - 11:00
Amazon Prime Video øker satsingen i Norden

Netthandel-giganten Amazon gjør mer enn å levere varer hjem på døra: De har også blitt en stor leverandør av filmer og serier via Amazon Prime Video.

Amazons strømmetjenesten har vært tilgjengelig globalt i noen år allerede, men nå ser det ut til at de for alvor retter fokus mot Norden. Selskapet lanserte i dag en ny markedsføringskampanje, samt et samarbeid på innhold med filmdistributøren Eros STX.

– Det er gledelig å annonsere at vi øker satsingen på Amazon Prime video i Norden. Nå får kundene nye og eksklusive filmer og TV-serier, med en lokal brukerflate og mange andre nyheter i vente» sier Martin Backlund, Head of Content UK & Nordics, Amazon Prime Video.

– Med tilgang til prisvinnende og eksklusivt Amazon Originals-innhold, de nyeste filmene og kundenes favorittserier, vil vi fortsette å investere i god underholdning på Prime Video, slik at vi gir norske kunder verdi for det de betaler.

Amazon Prime Video: Stor på filmer og serier

Vi har tidligere testet Amazon Prime Video opp mot konkurrenter som Netflix, Disney og HBO, hvor vi fant at tjenesten holder et høyt teknisk nivå på bilde og lyd, i tillegg til å ha et bredt utvalg av kjente filmklassikere og serier. Derimot savnet vi mer originalt, eksklusivt og ikke minst lokalprodusert innhold. Hvem vet, kanskje det kan bedre seg fremover?

Les også Billig, bra og sterk på filmklassikere Hos Amazon kan du boltre deg i et stort utvalg av (amerikansk) filminnhold og god kvalitet til en rimelig pris.

Nye filmer fra ErosSTX

I tillegg til tilby mer originalt Amazon Originals innhold, har selskapet fått en eksklusiv avtale med ErosSTX i Norden. Det indisk-amerikanske produksjonsselskapet sitter på rettighetenene til en rekke profilerte filmer, Deriblant The Mauritanian med Jodie Foster og Benedict Cumberbatch i hovedrollene. Senere i år blir også kritikerroste I Care A Lot med Rosamund Pike, Guy Ritchies ikke navngitte spionthriller med Jason Statham, Hugh Grant og Josh Harnett, og avslutningvis actionthrilleren Cop Shop med Gerard Butler.

Her er listen over eksklusivt Amazon Originals-innhold som blir tilgjengelig i løpet av 2021:

Coming 2 America (5. mars)
Cruel Summer
Invincible (26. mars)
Jeremy Clarkson’s Farm
Modern Love, Season 2
Panic
Solos
Sound of Metal
Tom Clancy’s Without Remorse (30. april)
Them
The Boy from Medellin
The Grand Tour, Season 4: 3rd Special
The Underground Railroad (14. mai)

Ingen prisøkning

Selv om Amazon Prime Video nå vil øke utvalget av innhold, er det ikke varslet noen prisøkning med det første. Norske kunder som oppretter Prime Video-konto betaler fortsatt 65 kroner i måneden, etter en 7 dagers prøveperiode.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top