Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny norsk Netflix-film – Royalteen

Netflix slipper nå trailer til nok en ny norsk spillefilm.

Skrevet av / 10.07.22 - 09:31
Ny norsk Netflix-film – Royalteen

Det har bare gått knappe to uker siden premieren på den seneste norske Netflix-filmen, Blasted: Gutta vs. aliens, men Ted Sarandos & Co ligger så visst ikke på latsiden med hensyn til lokalprodusert nordisk innhold.

Les også Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.

Nå har de sluppet teasertraileren til nok en kommende, norsk, Netflix-film: Royalteen: Arvingen:

 

Royalteen: Arvingen er et romantisk ungdomsdrama, med Per-Olav Sørensen (Kampen om tungtvannet, Quicksand – Störst av allt) og Emilie Beck i registolen.

Filmen handler om ei ung nabojente og en kommende konge, og er basert på første bok (Arvingen) i den populære tenårings-romanserien Halve kongeriket til forfatterinneduoen Randi Fuglehaug og Anne G. Halvorsen. Ester Schartum-Hansen står bak filmmanuskriptet.

Royalteen 7
Royalteen (Foto: Netflix)

Vi serveres en kjærlighetshistorie om å leve med sine feil, møte sin frykt, og gå viralt på nett. Når nykommeren Lena (Ines H. Asserson) og den norske prinsen Karl «Kalle» Johan (Mathias Storhøi), begynner å få følelser for hverandre er Lena sjarmert, men også skeptisk – av flere grunner. Partyprinsen Kalle er en gjenganger i sladrebladene og bloggene; en av dem skrevet anonymt av Lena (helt frem til hun ble avslørt).

Lena er veldig klar over at å date den fremtidige kongen potensielt kan sette dem begge i en vanskelig situasjon. Hun har heller ikke fortalt Kalle, eller noen andre, om hennes mørkeste hemmelighet – grunnen til at hun flyttet fra hjembyen.

Med andre ord: Et konsept ikke helt ulikt hva svenskene prøvde seg på, med Netflix-serien Young Royals i fjor; eller virkelighetens Mette Marits ungdomstreff med Norges kronprins.

Les også Partyprinsen! Netflix tar et svensk skråblikk på kongefamilien – og det å være annerledes.
Royalteen 3 Royalteen 2 Royalteen 4 Royalteen 5 Royalteen 6
<
>
Royalteen (Foto: Netflix)

I tillegg til Asserson og Storhøi, finner vi Elli M. Osborne, Filip B. Ramberg, Amalie Sporsheim, Ina D. Ervik, Hannah L. Walberg, Vår S. Grønlie, Niels Skåber og Carmen A. Høilund i ledende roller.

Royalteen får global Netflix-premiere den 17. august i år.

Les også Alle nye strømmetitler, juli Disse seriene/filmene kan du strømme i juli.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top