Marvel’s Nick Fury kommer til Disney

Samuel L. Jackson får snart sin egen Marvel TV-serie på Disney+.
Nick Fury
Annonse
Annonse
forfatter

Basert på sikre kilder på innsiden hos Disney, fremskaffet av Variety, kan de nå avsløre at det faktisk blir noe av den lenge omtalte Marvel spin-off-serien om Nick Fury (Samuel L. Jackson).

 

Nick Fury

Vi ble først kjent med Fury på film i Marvel-filmen Iron-Man (2008), der han fikk sine 15-sekunders med berømmelse, får han på alvor gjorde seg kjent i Iron-Man 2ThorThe AvengersCaptain America: The Winter SoldierAvengers: Age of UltronAvengers: Infinity WarCaptain MarvelSpider-Man: Far From Home, innen han møtte sitt endelikt (?) i Avengers: Endgame.

Samuel L. Jackson er Nick Fury, her flankert av Black Widow (Scarlett Johansson) (Foto: Walt Disney)

Den kommende Disney+-serien, som foreløpig ikke har fått et offisielt navn, vil ha legendariske Samuel L. Jackson i hovedrollen som den über-kule, enøyde, agenten Nick Fury. En myteomspunnet spesialagent i den mystiske organisasjonen S.H.I.E.L.D.

Annonse
Les også
Anbefalt Disney+-innhold I dag er Disney+ lansert, men hva skal du se på tjenesten?

Serien blir nok et tilskudd til “Disney Originals” på Disney+. Den nye strømmetjenesten ble lansert i Norden den 15. september, og er tilgjengelig her.

I’m trading in my bird’s eye view for two solid feet on the ground. This is the last time you’ll be seeing me for a stretch.

– Nick Fury

72-årige Jackson ble Oscar-nominert for sin rolle i kultfilmen Pulp Fiction, og har gjort seg bemerket i klassiske, og svært diversifiserte, filmer som Die Hard III, Unbreakable, Django Unchained, The Hateful Eight og De Utrolige 2.

Nick Fury, Disney+_2 Nick Fury, Disney+_3 Nick Fury, Disney+_4 Nick Fury, Disney+_5
<
>
Samuel L. Jackson er Nick Fury (Foto: Walt Disney)

Kyle Bradstreet skal være utøvende produsent, men hverken medskuespillere, plott eller lanseringsdato er foreløpig kjent. L&B har vært i kontakt med Disney+ Nordic som (sjokkerende nok!) hverken vil bekrefte eller avkrefte ryktene.

Et lite hint om i hvilken retning Disney+ vil trekke Marvel-universet (MCU) med denne serien , får du muligens ved å se sluttscenen (etter rulleteksten) på Spider-Man: Far From Home. Her er også Fury “far from home”…

Marvel-universet (Foto: Walt Disney)

PS! Du kan lese våre anmeldelser av ALLE Marvel-filmene her:

Annonse

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Marvel/Disney slipper i dag nok en trailer for Black Widow.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
De koster nesten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her møtes retro og moderne hånd i hånd.
Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Helelektrisk med 1000 hk og 14 Bose-høyttalere.