TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nå er SkyShowtime tilgjengelig på Samsung TV

Slapp ny app på Valentine's Day.

forfatter
Publisert 14.02.23 - 13:48

Strømmetjenesten SkyShowtime er tilgjengelig på en rekke ulike plattformer. En egen app for Samsung sine smart-TV-er har derimot vært mangelvare. Det blir det en forandring på nå! Fra i dag, 14. februar er SkyShowtime tilgjengelig for nedlasting på nyere Samsung TV-er.

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?
Les også Nå kan du se TikTok på TV! Den populære TikTok-appen blir snart tilgjengelig på Samsungs smart TV-er.
SkyShowtime app Samsung TV SkyShowtime app Samsung TV (3) SkyShowtime app Samsung TV (2)
<
>
SkyShowtime-appen er nå tilgjengelig på Samsung smart TV (2017 og nyere)

SkyShowtime på Samsung TV

SkyShowtime-appen har vært tilgjengelig via Apple iOS, tvOS, Android og Google TV-er siden lansering, men eiere av Samsung TV har altså måttet smøre seg med tålmodighet, mens app-utviklerne har jobbet med å ferdigstille versjonen for operativsystemet Tizen.

Den er nå ferdig, og vi kan nå bekrefte at SkyShowtime er tilgjengelig, og fungerer via en Samsung QE42QN90B vi hadde stående. Dermed har man bedre mulighet til å se populære western-serier som Yellowstone, 1923 og 1883, og nye spillefilmer som Top Gun: Maverick  direkte via Samsung-skjermen.

NB! Bilde- og lydkvaliteten er fortsatt begrenset til Full HD og stereolyd, dermed kan man ennå ikke strømme serier og filmer i 4K-kvalitet, eller ekte surroundlyd. Men detter angivelig noe SkyShowtime «jobber med» på sikt. Strømmetjenesten koster for tiden 79 kroner per måned.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Se Havfruen gjenoppstå! Nok en live spillefilm fra Walt Disneys rikholdige animasjonsskattkiste står på trappene.
And the Oscar Goes to... Ruben Östlund mottok i januar tre anerkjennende nominasjons-nikk fra Oscar-akademiet for Triangle of Sadness. I natt gikk han (og resten av Norden) slukøret hjem.
Ny dansk Netflix-thriller Netflix annonserer premieredatoen for nok en dansk originalserier.
Gratulerer med kvinndagen! Vi hyller kvinnedagen - og gir deg i den anledning noen gode tips om fabelaktige serier og filmer med knallsterke kvinner!
Nytt liv for nordiske serier! Beforeigners, Lust og Kamikaze gjenoppstår hos SkyShowtime.
Følg Lyd & Bilde