Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nå er SkyShowtime tilgjengelig på Samsung TV

Slapp ny app på Valentine's Day.

Skrevet av / 14.02.23 - 13:48
Nå er SkyShowtime tilgjengelig på Samsung TV

Strømmetjenesten SkyShowtime er tilgjengelig på en rekke ulike plattformer. En egen app for Samsung sine smart-TV-er har derimot vært mangelvare. Det blir det en forandring på nå! Fra i dag, 14. februar er SkyShowtime tilgjengelig for nedlasting på nyere Samsung TV-er.

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?
Les også Nå kan du se TikTok på TV! Den populære TikTok-appen blir snart tilgjengelig på Samsungs smart TV-er.
SkyShowtime app Samsung TV SkyShowtime app Samsung TV (3) SkyShowtime app Samsung TV (2)
<
>
SkyShowtime-appen er nå tilgjengelig på Samsung smart TV (2017 og nyere)

SkyShowtime på Samsung TV

SkyShowtime-appen har vært tilgjengelig via Apple iOS, tvOS, Android og Google TV-er siden lansering, men eiere av Samsung TV har altså måttet smøre seg med tålmodighet, mens app-utviklerne har jobbet med å ferdigstille versjonen for operativsystemet Tizen.

Den er nå ferdig, og vi kan nå bekrefte at SkyShowtime er tilgjengelig, og fungerer via en Samsung QE42QN90B vi hadde stående. Dermed har man bedre mulighet til å se populære western-serier som Yellowstone, 1923 og 1883, og nye spillefilmer som Top Gun: Maverick  direkte via Samsung-skjermen.

NB! Bilde- og lydkvaliteten er fortsatt begrenset til Full HD og stereolyd, dermed kan man ennå ikke strømme serier og filmer i 4K-kvalitet, eller ekte surroundlyd. Men detter angivelig noe SkyShowtime «jobber med» på sikt. Strømmetjenesten koster for tiden 79 kroner per måned.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Scroll to Top