TikTok-appen lanseres til Samsung smart-TV-er

Den populære TikTok-appen blir snart tilgjengelig på Samsungs smart TV-er.
Annonse
Annonse
forfatter

TikTok har blitt verdenskjent på kort tid: Den populære mobil-appen lar brukerne dele korte videoer med sang-miming, humor, dans eller andre talenter. Nå kunngjør Samsung og ByteDance et nytt app-samarbeid som bringer TikToks populære innhold til TV-skjermen. Den nye TikTok-appen for TV blir eksklusivt tilgjengelig på Samsung Smart TV-er i Europa, og lanseres først for britiske kunder.

TikTok på TV-skjermen

Den nye appen er laget spesielt for å sees hjemmefra i sofaen. Man kan se anbefalt innhold i ‘For You’, sjekke ut brukerprofilene man følger i ‘Following,’ samt flertallet av det mest likte og sette innholdet på TikTok. Innholdet er organisert i 12 kategorier som dekker alt fra spill og komedie, til mat og dyr. Man kan også se #LearnOnTikTok-videoer med nyttige tips om matlaging, trening og mye annet.

TikTok_PR_w_1 TikTok_PR_w_2-1 TikTok_PR_w_3 TikTok_PR_w_4
<
>

Tilgjengelig på nyere Samsung-modeller

TikTok-appen blir tilgjengelig på Samsung smart TV-modeller fra 2018-2020 og nyere, «i løpet av de nærmeste månedene» i følge pressemeldingen fra Samsung. Appen kan da enkelt lastes ned via Samsung Smart TV App Store og vil ligge forhåndsinstallert på nye Samsung TV-er.

En kjapp sjekk i Samsungs app-galleri avslører at den ennå ikke er tilgjengelig for nedlasting i Norge, men vi oppdaterer saken så fort den dukker opp!

De som gleder seg til en egen TikTok-app til Samsungs populære «Instagram-TV» The Sero må imidlertid smøre seg med tålmodighet: En skreddersydd TikTok-versjon til denne modellen kommer ikke før senere i 2021.

Kilde: Samsung Newsroom

Les også
Samsung snur TV-en på hodet En motorisert TV-skjerm som kan snus på høykant med et knappetrykk! Har det tørnet for Samsung, eller er The Sero simpelthen en av årets kuleste TV-er?

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter