Nyhet

TikTok-appen lanseres til Samsung smart-TV-er

Den populære TikTok-appen blir snart tilgjengelig på Samsungs smart TV-er.
forfatter

TikTok har blitt verdenskjent på kort tid: Den populære mobil-appen lar brukerne dele korte videoer med sang-miming, humor, dans eller andre talenter. Nå kunngjør Samsung og ByteDance et nytt app-samarbeid som bringer TikToks populære innhold til TV-skjermen. Den nye TikTok-appen for TV blir eksklusivt tilgjengelig på Samsung Smart TV-er i Europa, og lanseres først for britiske kunder.

TikTok på TV-skjermen

Den nye appen er laget spesielt for å sees hjemmefra i sofaen. Man kan se anbefalt innhold i ‘For You’, sjekke ut brukerprofilene man følger i ‘Following,’ samt flertallet av det mest likte og sette innholdet på TikTok. Innholdet er organisert i 12 kategorier som dekker alt fra spill og komedie, til mat og dyr. Man kan også se #LearnOnTikTok-videoer med nyttige tips om matlaging, trening og mye annet.

TikTok_PR_w_1 TikTok_PR_w_2-1 TikTok_PR_w_3 TikTok_PR_w_4
<
>

Tilgjengelig på nyere Samsung-modeller

TikTok-appen blir tilgjengelig på Samsung smart TV-modeller fra 2018-2020 og nyere, «i løpet av de nærmeste månedene» i følge pressemeldingen fra Samsung. Appen kan da enkelt lastes ned via Samsung Smart TV App Store og vil ligge forhåndsinstallert på nye Samsung TV-er.

En kjapp sjekk i Samsungs app-galleri avslører at den ennå ikke er tilgjengelig for nedlasting i Norge, men vi oppdaterer saken så fort den dukker opp!

De som gleder seg til en egen TikTok-app til Samsungs populære «Instagram-TV» The Sero må imidlertid smøre seg med tålmodighet: En skreddersydd TikTok-versjon til denne modellen kommer ikke før senere i 2021.

Kilde: Samsung Newsroom

Samsung snur TV-en på hodet En motorisert TV-skjerm som kan snus på høykant med et knappetrykk! Har det tørnet for Samsung, eller er The Sero simpelthen en av årets kuleste TV-er?

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.