Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Jessica Albas Trigger Warning topper Netflix

Med sitt comeback går Alba rett til topps hos Netflix.

Skrevet av / 24.06.24 - 11:51
Jessica Albas Trigger Warning topper Netflix

På fredag slapp Netflix den nye actionfilmen Trigger Warning – den gikk rett til topps på strømmegigantens mest-sett-lister.

Nå er det ikke akkurat noe veldig ekstraordinært over at Netflix har premiere på en ny actionfilm, dem kommer det dusinvis av hvert år – det spesielle med Trigger Warning er hvem vi finner i hovedrollen: Jessica Alba.

Skuespillerinnen fra California har rukket å fylle 43 år, og har stort sett holdt seg unna filmbransjen siden hun herjet i Hollywood på 2010-tallet.

Les også Hvordan er det mulig?! Hatten av for at det overhodet er mulig å lage noe så dørgende kjedelig og intetsigende ut ifra et så spennende tema.

Med filmer som Sin City: A Dame to Kill For, Machete, Awake, Dark Angel, Stretch, Into the Blue og Fantastic Four-franchisen skapte Alba seg et solid fotfeste i Hollywood. Både som mer enn habil actionheltinne, men også flere roller i komedier og dramafilmer.

Jessica Alba, “Trigger Warning” (Foto: Netflix)

Den av hennes filmer som har gjort sterkest inntrykk er nok Michael Winterbottoms The Killer Inside Me, der Alba gjør en skremmende god rolle som offer for Casey Afflecks raseri og vold.

Siden hun nærmest la filmkarrieren på hylla, har hun blitt mangemillionær på kosmetikk; men nå er den fyrrige, versatile, skuespillerinnen endelig tilbake.

 

I Trigger Warning følger vi kommandosoldaten Parker (Alba) i det hun reiser tilbake til hjembyen for å finne svar etter sin fars død.

Men det spesialstyrkesoldaten avslører er en livsfarlig, og mangslungen, konspirasjon.

TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING TRIGGER WARNING
<
>
Trigger Warning (Foto: Netflix)

 

Regien står indonesiske Mouly Surya (Marlina the Murderer in Four Acts) for.

Andre ledende roller i denne actiontrhilleren bekles av Mark Webber, Anthony M. Hall, Tone Bell, Gabriel Basso og Jake Weary.

Les også Ventetiden er snart over! Paramount bekrefter nå premieredatoen for siste del av Yellowstone, sesong 5 - og Costner figurerer på pressebildene.

Langvarig hiatus til tross, brukerne av Rotten Tomatoes er dog ikke helt overbevist om at filmen er verdt å få med seg; like fullt er den akkurat nå den mest strømmede filmen hos Netflix.

Trigger Warning (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

1 hendelser på “Jessica Albas Trigger Warning topper Netflix”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top