Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Høstmenyen fra Disney+

Blandet drops på høstmenyen til Disney+, med "noe for alle i familien" - men ingen aha-opplevelser.

I dag presenterte Disney+ høydepunktene fra høstmenyen til strømmegiganten.

Nordensjefen, Hans van Rijn, kunne avsløre at strømmetjenesten per august har passert 116 millioner abonnenter globalt – men ville ikke dele noen lokale tall for Norden.

Bortsett fra oppsiktsvekkende høye abonnementstall var det lite fra presentasjonen som ikke allerede var kjent.

Happier Than Ever (Billie Eilish) Y_ The Last Man THE BEATLES: GET BACK Star Wars Vision Reservation Dogs Only Murders In The Building Monsters at Work Jungle Cruise Hip Hop Uncovered (2) HAWKEYE Feyenoord Dug Days Doogie Kamelaoha D'Amelio Show CRUELLA Black Widow
<
>
Only Murders in the Building (Foto: Walt Disney)

Derimot brukte han mye tid på å understreke at Disney+ ikke kun er en tjeneste for barn og barnefamilier, men med tilveksten av «Star» nå byr på et variert og blandet innhold for hele familien.

Et utsagn han faktisk har god ryggdekning for, for selv om Disney+ ennå ikke har den enorme frekvensen som Netflix med nye originalserier, så har de et så omfattende og variert arkiv av filmer og serier, at man finner «noe for enhver smak».

Annonse

Men, skal man forbli abonnent av en strømmetjeneste, så forventer man stadig nyprodusert kvalitetsinnhold.

Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

Av høstens nylanseringer vil vi trekke frem:

Y: The Last Man

Annonse

En postapokalyptisk verden der samtlige menn (unntatt én) har «tatt kvelden». Diane Lane er den nye presidenten, for en nasjon bestående kun av det kvinnelige kjønn. Kommer 22. september.

 

Hawkeye

Ny serie fra Marvel-universet, der Hawkeye (Jeremy Renner) endelig får spille hovedrollen. Forvent også et gjensyn med fyrrige Florence Pugh fra Black Widow. Premiere 24. november.

Hawkeye (Foto: Walt Disney)

 

American Horror Stories

Spinoff-serie fra Ryan Murphys American Horror Story. I den nye antologiserien fortelles det en ny skrekkhistorie i hver episode. Premiere den 8. september.

Annonse

 

Reservation Dogs

Lovende ny serie om indianer-ungdommer, på avveie, som vokser opp i et reservat i Oklahoma. Premiere en gang på senhøsten.

 

Dug Days

Annonse

En slags spinoff-serie med hunden til enkemannen i Pixars Up. Premiere i morgen (1/9).

 

Dopesick

Litt mindre lystig blir det nok med dramaserien Dopesick, som er basert på den sanne historie om hvordan legemiddelindustrien fikk hektet «halve» USA på livsfarlig dop. Michael Keaton og Peter Sarsgaard har hovedrollene i denne miniserien. Premiere i løpet av høsten.

 

Annonse

Happier Than Ever

Konsertfilm der du får se Billie Eilish fremføre hele sitt seneste album, akkompagnert av Los Angeles Philharmonic. Slippes allerede den 3. september.

 

The Beatles: Get Back

Musikkentusiaster får mer snadder med Peter Jacksons Beatles-dokumentar. Byr på mengder av tidligere upubliserte opptak. Premiere den 25. november.

Annonse

 

Disney+ byr også på to spennende, nyskapende, animasjonsserier i høst, og det fra to særdeles kjente underholdningsunivers:

Marvels What If…

Den første animasjonsserien fra Marveluniverset er allerede tilgjengelig.

 

Annonse

Star Wars Visions

Den spennende, og høyst varierte, animasjonen i Star Wars Visions lover godt. Serien får premiere den 22. september.

 

PS! Allerede fra i dag kan du strømme denne småhumrende komiserien, med Steve Martin, Martin Short og Selena Gomez i hovedrollene:

Only Murders in the Building

 

Les også

Leken og dekadent

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.