Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Disney gir en sniktitt på den nye ‘TRON: Ares’ filmen

Den tredje spillefilmen i TRON-serien kommer på kino i 2025.

Skrevet av / 01.03.24 - 09:49
Disney gir en sniktitt på den nye ‘TRON: Ares’ filmen

I går kveld norsk tid slapp Disney en sniktitt på TRON: Ares, den tredje filmen i TRON-serien. Filmen startet produksjon i januar i Vancouver, og er planlagt for utgivelse i 2025.

TRON: Ares er oppfølgeren til science fiction-klassikeren TRON fra 1982, og kinosuksessen TRON: Legacy fra 2010.

Sniktitt på TRON: Ares

Disney holder foreløpig kortene ganske tett til brystet, men har gitt oss en sniktitt på det som trolig er en av hovedrollene i filmen:

(Foto: Disney)

Handlingen i TRON: Ares følger et svært sofistikert dataprogram, Ares, som sendes fra den digitale verden til den virkelige verden på et farlig oppdrag, og markerer menneskehetens første møte med AI-vesener.

TRON: Ares regisseres av norske Joachim Rønning, som blant annet står bak Pirates of the Caribbean, Kon-Tiki og Max Manus. Han uttaler:

«Jeg er spent på å være en del av TRON-serien og bringe denne nye filmen til fans over hele verden. TRON: Ares bygger på arven fra banebrytende design, teknologi og historiefortelling. Nå mer enn noen gang føles det som det rette tidspunktet for å gå tilbake til matrisen («The Grid»).»

I filmen deltar blant andre Jared Leto, som også er medprodusent av filmen. I tillegg Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj, Jodie Turner-Smith, Arturo Castro, Cameron Monaghan, og Gillian Anderson.

Foruten Leto er også Sean Bailey, Jeffrey Silver, Justin Springer, Jared Leto, Emma Ludbrook og Steven Lisberger blant produsentene, med Russell Allen som utøvende produsent.

Hvem som står bak filmmusikken til Tron: Ares er foreløpig ukjent. Kanskje Daft Punk gjentar suksessen fra TRON: Legacy, eller kanskje det blir en helt annen artist?

Les også Vannmannen kommer hjem til deg Snart kan du strømme en av fjorårets superhelt-blockbustere.
Les også Kevin Costner presenterer "Horizon: An American Saga" Del 1 har premiere 28. juni, og traileren ligger ute nå!
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top