Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Disney annonserer ny Star Wars-film: The Mandalorian & Grogu

Disney tar The Mandalorian fra strømmeplattformen til kinolerretet.

Skrevet av / 10.01.24 - 13:00
Disney annonserer ny Star Wars-film: The Mandalorian & Grogu

I dag annonserer Walt Disney/Lucasfilm at produksjonen av en ny Star Wars-film starter i løpet av året: The Mandalorian & Grogu.

The Mandalorian og Grogu legger ut på et nytt eventyr, og setter nå også kursen mot kinolerretet.

Produksjonen av det nye kapittelet i Mandalorian og Grogus reise starter opp i løpet i 2024, og filmen regisseres av Jon Favreau og produseres av Favreau, Kathleen Kennedy og Dave Filoni.

Les også Klassisk Star Wars! Med sin første originalserie puster Disney nytt, og samtidig klassisk, liv i Star Wars-sagaen.

I pressemeldingen uttaler Favreau:

Jeg har elsket å fortelle historier som foregår i den unike verdenen skapt av George Lucas. Forutsetningene for å bringe Mandalorianen og hans lærling Grogu til kinolerretet er ekstremt spennende.

Kathleen Kennedy, President of Lucasfilm, følger opp:

Jon Favreau og Dave Filoni har ført inn to nye og elskede karakterer i Star Wars-universet, og denne historien passer perfekt for kinolerretet.

The Mandalorian & Grogu (Foto: Walt Disney / Lucasfilm)

Handlingen i The Mandalorian-serien er satt til tiden mellom Return of the Jedi og The Force Awakens, nærmere bestemt seks år etter at Luke, Leia og Han Solo beseiret Darth Vader og Keiseren. Imperiet er gått i oppløsning og lovløshet og anarki, med diffuse mafiabander, råder i galaksen.

Det er gullalder for dusørjegere, og den fremste av dem alle er «The Mandalorian» (Pedro «The Last of Us» Pascal).

Les også Har vi fått nok av Star Wars spin-offer nå? Disney+ fortsetter med å skvise Star Wars-sitronen.

The Mandalorian & Grogu går i front for Lucasfilms pågående filmsutviklingprosjekt, som inkluderer filmer av Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold og Dave Filoni, som blant annet er aktuell med utviklingen av Ahsoka, sesong 2.

I forbindelse med lanseringen av sin egen strømmetjenesten, Disney+, i 2019, var den nyskapende Star Wars-serien The Mandalorian, den nye tjenestens flaggskip.

Den tredje sesongen hadde premiere i fjor.

Star Wars Episode IX –The Rise of Skywalker (Foto: Walt Disney / Lucasfilm)

Etter at Disney-selskapet Lucasfilm avsluttet den originale Star Wars-filmfranchisen (med Star Wars Episode IX –The Rise of Skywalker, 2019) har selskapet fremstått i villrede med hensyn til hvor de ville ta sci-fi-eventyret videre på kinolerrettet.

Det har vært mange utsettelser og kanselleringer. Nå virker det som om Kennedy & Co har staket ut en fremtid – eller muligens kun et hvileskjær?…

The Mandalorian, sesong 1 (Foto: Walt Disney / Lucasfilm)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top