TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Wi-Fi 6E med USB

Netgear AXE3000 gir deg enkel tilgang til det lynraske Wi-Fi 6E med en USB 3.0-adapter.

forfatter
Publisert 17.11.22 - 19:41

Den nye Wi-Fi 6E-standarden rulles snart ut. Og den gir tilgang til trådløse hastigheter på opptil flere gigabits i sekundet.

Da hvis utstyret støtter Wi-Fi 6E og det nye 6 GHz-frekvensbåndet. Og det gjør kun de nyeste modellene.

Les også Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Asus ZenWiFi Pro ET12 SPREAD

Netgear tilbyr nå en løsning på problemet, i hvert fall for PC-er med USB-inngang og Windows 11. Netgear AXE3000 (som også går under navnet Nighthawk A800) er en USB-adapter som enkelt settes i en ledig USB 3.0-port, før man så surfer løs i så rask hastighet som nettverket tillater.

Nighthawk A800 støtter alle tre Wi-Fi-bånd og registrerer automatisk det riktige Wi-Fi-båndet – 2,4 GHz, 5 GHz eller 6 GHz bånd- og leverer hastigheter på opptil 1,2 Gbps.

Wi-Fi 6E-adapteren støtter det nyeste Wi-Fi, men er selvfølgelig også bakoverkompatibel med tidligere standarder.

Les også Netgear Orbi RBKE963: Verdens raskeste internett koster flesk Superraske Orbi RBKE963 er det første meshnettverket til å ta i bruk en helt ny frekvens. Her går samtidig begrepet "mye for pengene" rett ut av vinduet.
Netgear Orbi RBKE963 spread GeirNordby

Pris og tilgængelighed

Netgear AXE3000 har ikke fått en offisiell norsk pris enda. Men rundt tusenlappen er nok realistisk å gjette på.

Netgear AXE3000 kan gi eksisterende PC-er tilgang til det nye Wi-Fi 6E. (Foto: Netgear)

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Er du på utkikk etter en ny laptop til julegave? Er du klar for å bytte ut den gamle PC-en? Her finner du de beste bærbare maskinene på markedet!
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgia, Frankrike, Tyskland, Italia, Polen, Spania, Sverige og Storbritannia kan nå kjøpe originale reservedeler og verktøy fra Apple.
Orbi 860: Internett for den kravstore Netgears nest dyreste mesh-nettverk er nå oppgradert til Orbi 860. Med 10 gigabit på inngangen.
Koble alle enheter til en kontakt En Thunderbolt 4 USB-dokk gir din bærbare nye muligheter og skaper orden på skrivebordet.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Følg Lyd & Bilde