TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Vinternyheter fra MSI

Den nye generasjonen av Intel-prosessorer til gaming og kreative brukere.

forfatter
Publisert 25.01.22 - 13:33

På CES 2022 lanserte Intel sin nyeste generasjon av Core-prosessorer, som også betydde lanseringen av en rekke nye maskiner med 12. generasjons-prosessorer. Samtidig avduket Nvidia også sin nyeste serie av grafikkort. Hos MSi har det blitt annonsert en rekke nye bærbare PC-er til gaming og kreativt arbeid. Blant spesifikasjonene har man de siste 12 gen H-serie-prosessorene, og (opptil) Nvidia GeForce RTX 3080 Ti GPU. MSi hevder nå å ha den kraftigste bærbare maskinen på markedet. Og understreker – ikke overraskende – at dataene deres er «Meta-Ready,» altså klar til å oppkoble brukere til Metaverse.

Work/life balance

MSI kaller Stealth GS77 «en kombinasjon av business og gaming-bærbar.» Stealth GS77 balanserer mellom arbeid og underholdning, og har ekstra funksjoner som 50% større touchpad og større taster. Stealth GS77 har også en fysisk kameralås for å gi et ekstra lag av privatliv. MSi Stealth G77 har 12. generasjons CPU og Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU.

«Stealth GS-en kan suse gjennom arbeidsdagen, og deretter ta gamingen til et nytt nivå på natten,» sier Marc Chen, MSi Notebook Director of Product Management.

MSI NB Stealth GS77 photo01
MSI Stealth GS77. (Foto: MSI)

Enda kraftigere er MSI Raider GE-serien, som fås med 12. generasjons Core i9-CPU og Nvidia GeForce RTX 3080 Ti. Og en ekstra «turbolader, kalt OverBoost, som gir ytterligere 13% mer ytelse.

Den ligner noe fra spillverdenen

Om man er stor fan av Ubisofts Rainbow Six Extraction, er MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition-maskinen man må ha. Den har et design med gule, grønne og blå farger, som er hentet fra spillet – slik at man føler at man går inn i selve spillet, skriver MSi.

Av hardware-spesifikasjoner kan det nevnes (opptil) 240Hz-skjerm og (opptil) Nvidia RTX 3070 Ti GPU.

MSI NB Crosshair 15 B R6E 1583 photo02
MSI Crosshair 15 er designet etter Rainbow Six Extraction. (Foto: MSI)

I den mer sivile delen av lanseringsfesten annonserte MSi også sin nye Content Creation Series av bærbare. Nyheten er MSi Creator Z17, som er bygd på et CNC-freset aluminiumskabinett og en 16:10-skjerm. Selskapet oppdaterte flaggskipsmodellen Creator Z16, til Creator Z16P. Den nye Creator-serien kommer med 12. generasjons i9 CPU og Nvidia Geforce RTX 3080 Ti Laptop-GPU.

MSI NB Creator Z16P B12U photo18
MSI Creator Z16P. (Foto: MSI)

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde