Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Satechi lanserer en USB-C-hub for Chromebooks

En smart løsning for deg som trenger flere porter på Chromebooken.

Skrevet av / 08.11.23 - 10:00
Satechi lanserer en USB-C-hub for Chromebooks

Hvis du ikke har så høye krav til ytelsen og du ikke trenger å kjøre Windows-programmer, er Chromebooks et billig alternativ. Men det er alltid et kompromiss, og en av de tingene man må ofre, er tilkoblingsmuligheter. Det vil Satechi fikse med sin nye USB-C Multiport for Chromebooks.

Foto: Satechi

Hvis man vil ha raskere og sikrere tilkobling enn med overbelastet wifi, byr den på en gigabit Ethernet-port. Og hvis man vil koble til en ekstern skjerm, eller kanskje til og med en TV, har man en HDMI-port med støtte for 4K-oppløsning med 60 bilder i sekundet.

Om man kobler til Chromebook-en, eller hvilken som helst lader med støtte for Power Delivery-standarden, så kan hub-en gi opptil 96 watt til maskinen. Og for å bruke tastatur, mus eller usb-minnepenn finnes det to USB-A-porter med USB 3.2 Gen 1, som gir en hastighet på 5 Gbps.

Les også Chromebooks på skolebenken Chromebook som studie-PC? Tre produsenter gir sine beste bidrag til Chromebooks som passer student-budsjettet.

Den er kompatibel med følgende modeller:

Chromebook 11 CB311, 13 CB713, 15 CB315/CB515, Chromebook 514, CB Spin 11 CP311/CP511, 13 CP713, Chromebook 14 C425TA/C204MA/C204EE/C223NA/C403NA/C423NA/C523NA

Pris og tilgjengelighet 

Satechi USB-C Multiport til Chromebook er tilgjengelig nå og koster 899 kroner.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

NÅ er disketten endelig død!

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Scroll to Top