TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Samsungs Smart Monitor i flere størrelser

Nye 24" og 43" PC-skjermer med innebygd smart-TV.

forfatter
Publisert 26.05.21 - 09:00

I fjor introduserte Samsung sin nye Smart Monitor-serie, som består av PC-monitorer med innebygd Smart-TV funksjonalitet. De ser til forveksling ut som ganske alminnelige PC-skjermer, men har i tillegg innebygde høyttalere, fjernkontroll og et grafisk brukergrensesnitt med streaming-apper som Netflix og YouTube innebygd. Dermed kan de fungere godt til både arbeid og avkobling.

Les også TV og PC-monitor i ett! Hjemmekontor, eller bare gjemmekontor? Denne skjermen duger til begge deler!

Nå utvides de to modellseriene M5 og M7 med ekstra skjermstørrelser i hver sin ende: Nærmere bestemt 24M50A (24″) og 43M70A (43″).

Smart Monitor M5 24″

Samsung 24M50A. (Foto: Samsung)

Den rimeligere M5-modellen med Full HD (1920 x 1080) oppløsning er fra før tilgjengelig i 27″ og 32″, men får nå selskap av en mindre 24″ monitor, (Samsung 24M50A). Nytt av året er at du også kan bestille M5-serien i hvitt.

Smart Monitor M7 43″

Samsung 43M70A. (Foto: Samsung)

Toppmodellen M7 med 4K-oppløsning (3840 x 2160) som fra før er tilgjengelig som 32″, kommer nå i en enda større 43″ versjon (Samsung 43M70A). Åpenbart en monitor for de virkelig store oppgavene, til lengre sitteavstander, eller kanskje for de som vil bruke den som TV mesteparten av tiden?

Den nye 43-tommeren  får også en oppladbar fjernkontroll med solceller, som vi også har sett på de seneste TV-modellene fra Samsung. Den kommer også lastet med Samsungs nye TV-tjeneste, TV Plus.

Pris og tilgjengelighet

Samsung 24M50A og 43M70A lanseres i Norden 1. juli.

Priser:

Samsung LS24AM506NUXEN (24″): 2299 kr

Samsung LS43AM700UUXEN (43″): 6199 kr

Kilde: Samsung pressemelding

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde