TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nå er Samsung TV Plus tilgjengelig i Norge

Samsungs nye TV-tjeneste byr på direktesendte TV-kanaler helt gratis.

Samsung er kjent som en av verdens største TV-produsenter, og nå lanserer de også sin egen strømmetjeneste. Samsung TV Plus har eksistert i noen år allerede i enkelte markeder, men det er først nå den rulles ut for fullt, også i Norden. Det dreier seg om en såkalt OTT (over the top) TV-tjeneste som gir tilgang til TV-kanaler via nettet.

Hva slags innhold?

Vi har såvidt rukket å sjekke ut den nye tjenesten, og ved første øyekast minner ikke Samsung TV Plus på en typisk «on demand» strømmetjeneste slik vi er vant til fra Netflix eller Disney+. Den ligner snarere på en tradisjonell TV-pakke som består av kanaler med lineært sendeskjema.  I skrivende er det ca 20 kanaler tilgjengelig, med ulike typer innhold som nyheter, underholdning og sport.

Samsung TV plus content bar Samsung TV plus TV guide Bloomberg 1 Bloomberg 2 DSC_4995 Rakuten Comedy Iniesta Rakuten TV
<
>
Samsung TV Plus byr på lineære TV-kanaler som Bloomberg TV, Euronews, AFV Family og en rekke underholdningskanaler fra Rakuten med direktesendte filmer og serier. (Foto: Audun Hage)

Vi kan nok regne med at tjenesten vil utvides med flere kanaler (og kanskje mer lokalt, nordisk innhold?) over tid. Men slik det ser ut akkurat nå, er man nødt til å forholde seg til sendeskjemaet til de ulike kanalene – man kan ikke se akkurat det man vil, når man vil.

Pris og tilgjengelighet

Samsung TV Plus er er helt gratis, og krever ingen abonnement eller kredittkort. Samsung forteller at tjenesten vil være tilgjengelig på deres Smart-TV modeller fra 2017 og nyere. Har du en slik TV bør du kunne nå se «Samsung TV Plus» logoen i innholdsmenyen, eller tilgjengelig i APPS-nedlastingen. Den vil også bli tilgjengelig til Samsungs Galaxy-mobiler.

Samsungs 2021 TV-modeller klare for butikk: Her er prisene Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.