Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Nå er Samsung TV Plus tilgjengelig i Norge

Samsungs nye TV-tjeneste byr på direktesendte TV-kanaler helt gratis.

Samsung er kjent som en av verdens største TV-produsenter, og nå lanserer de også sin egen strømmetjeneste. Samsung TV Plus har eksistert i noen år allerede i enkelte markeder, men det er først nå den rulles ut for fullt, også i Norden. Det dreier seg om en såkalt OTT (over the top) TV-tjeneste som gir tilgang til TV-kanaler via nettet.

Hva slags innhold?

Vi har såvidt rukket å sjekke ut den nye tjenesten, og ved første øyekast minner ikke Samsung TV Plus på en typisk «on demand» strømmetjeneste slik vi er vant til fra Netflix eller Disney+. Den ligner snarere på en tradisjonell TV-pakke som består av kanaler med lineært sendeskjema.  I skrivende er det ca 20 kanaler tilgjengelig, med ulike typer innhold som nyheter, underholdning og sport.

Samsung TV plus content bar Samsung TV plus TV guide Bloomberg 1 Bloomberg 2 DSC_4995 Rakuten Comedy Iniesta Rakuten TV
<
>
Samsung TV Plus byr på lineære TV-kanaler som Bloomberg TV, Euronews, AFV Family og en rekke underholdningskanaler fra Rakuten med direktesendte filmer og serier. (Foto: Audun Hage)

Vi kan nok regne med at tjenesten vil utvides med flere kanaler (og kanskje mer lokalt, nordisk innhold?) over tid. Men slik det ser ut akkurat nå, er man nødt til å forholde seg til sendeskjemaet til de ulike kanalene – man kan ikke se akkurat det man vil, når man vil.

Pris og tilgjengelighet

Samsung TV Plus er er helt gratis, og krever ingen abonnement eller kredittkort. Samsung forteller at tjenesten vil være tilgjengelig på deres Smart-TV modeller fra 2017 og nyere. Har du en slik TV bør du kunne nå se «Samsung TV Plus» logoen i innholdsmenyen, eller tilgjengelig i APPS-nedlastingen. Den vil også bli tilgjengelig til Samsungs Galaxy-mobiler.

Samsungs 2021 TV-modeller klare for butikk: Her er prisene Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.