Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsungs elleville gaming-skjerm snart tilgjengelig i Norden

Den buede 55-tommeren Odyssey Ark kan forhåndsbestilles i slutten av august - nå vet vi også prisen!

Skrevet av / 15.08.22 - 16:31
Samsungs elleville gaming-skjerm snart tilgjengelig i Norden

Samsung tilbyr et bredt utvalg av gaming-skjermer, og nå utvider de sortimentet med den største modellen noensinne. Den buede 55-tommeren (!) Odyssey Ark ble presentert første gang under CES-messen i Las Vegas i januar, og nå blir den snart tilgjengelig i butikkene: Samsung kunngjorde i dag at Odyssey Ark kan forhåndsbestilles i slutten av august.

Odyssey Ark er en 55″ 4K-skjerm (3840 x 2160) med en bueradius på på 1 meter (1000R), som kan roteres og anvendes i både stående og liggende modus. Den enorme gaming-skjermen kan skilte med en oppdateringsfrekvens på 165Hz, 1ms responstid (GtG), samt Cockpit-modus og en eksklusiv kontroller, Ark Dial.

Les også Nå er Samsungs nye gaming-skjermer i salg De nye 4K-skjermene Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover heftige ytelser!

Samsung Odyssey Ark (LS55BG970NMXUE)

Odyssey Ark benytter seg av Samsungs Quantum Matrix-teknologi, med MiniLED-baklys som gir mer presis lysfordeling og bedre kontrast.  Skjermen bruker Samsungs Neural Quantum videoprosessor til å oppskalere innholdet opptil 4K-oppløsning. Den kommer med et spesielt matt skjermbelegg som reduserer gjenskinn og refleksjoner, og har et innebygd lydsystem som støtter Dolby Atmos. Ved hjelp av fire høyttalere (en i hvert hjørne, pluss to basshøyttalere) loves det realistiske lydopplevelser.

Med en oppdateringsfrekvens på 165Hz tilbyr Odyssey Ark 4K (3840 x 2160) en oppløsning med kun 1 ms responstid (GtG). Den støtter forøvrig AMD FreeSync Premium Pro for glattere gjengivelse av hurtig spillgrafikk.

Odyssey Ark tilbyr en rekke innovative skjermfunksjoner: Ved hjelp av den medfølgende, solcelledrevne kontrollen Ark Dial kan man raskt endre skjermstørrelse og format samt posisjon, slik at man kan skreddersy det optimale spilloppsettet. For eksempel kan funksjonen Flex Move Screen justere skjermstørrelsen mellom 55- og 27-tommer, endre skjermposisjonen, eller justere  visningsformatet fra 16:9 til 21:9 og 32:9 – bare med et trykk på fjernkontrollen. Skjermen kommer også med Samsungs Game bar meny, som raskt gir oversikt over spillstatus og viktige innstillinger som HDR og VRR.

Skjermen gir også tilgang til Samsung Gaming Hub, som er Samsungs plattform for streaming av spill, i samarbeid med blant andre Xbox, NVIDIA GeForce NOW og Google Stadia.

Samsung Odyssey Ark – spesifikasjoner

Samsung Odyssey Ark spesifikasjoner
Samsung Odyssey Ark spesifikasjoner

Pris og tilgjengelighet

Samsung åpner for forhåndsbestilling av Odyssey Ark i slutten av august, og den gedigne 55-tommere vil da få en anbefalt veil. utsalgspris på 30995 kroner.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært konferansekamera får en etterfølger

Ingen M4 for stasjonære Mac-er i år

Raske, intelligente PC-er kommer snart

Dell Inspiron: Fleksible bærbare datamaskiner for skrivebordet

Sugen på en raskere datamaskin?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC blir seriøse

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Scroll to Top