TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Samsung lanserer ny PC-monitor med MiniLED-teknikk

En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.

forfatter
Publisert 03.03.21 - 13:52

Et superbredt bilde som fyller synsfeltet er som skapt for å gi den ultimate spillopplevelsen. Det er i alle fall hva Samsung lover med sin nye Odyssey G9 gaming-monitor.

Mens en standard PC-monitor har et bredde/høyde forhold på 16:9, finnes det etter hvert også bredere utgaver i 21:9 format. Samsungs versjon er imidlertid enda bredere – hele 32:9!

Les også Her er vårens TV-nyheter fra Samsung *OPPDATERT MED PRISER* Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.

 

Samsung-monitoren har et ekstremt bredformat på 32:9, og en kraftig bueform (1000R) for å fylle hele synsfeltet. (Foto: Samsung)

Samsung-monitoren er allerede tilgjengelig på markedet i form av 49-tommeren LC49G95 som ble lansert i 2020 – men nå avslører Samsung at det snart kommer en oppgradert modell.

Under gårsdagens Unpack & Discover event fikk vi nemlig et glimt av en ny 2021-modell av Odyssey G9. Den ser ut til å ha samme skjermstørrelse, format og bueform som dagens modell: forskjellen ligger på innsiden, der 2021-modellen tar i bruk et nytt baklys med MiniLED-teknikk. Det skal blant annet resultere i bedre kontrast, og en høyere lysstyrke på opptil 2000 nits.

Samsung har ikke kunngjort detaljerte spesifikasjoner, lanseringsdato eller pris på den nye skjermen enda, men det kan nevnes at dagens G9-modell (vist under fra Prisguiden) for tiden koster cirka 15.000 kroner.

Vi har forespurt Samsung om flere detaljer, og regner med å få mer informasjon på et senere tidspunkt.

Les også Herregud, for en bildekvalitet! Asus PA32UCX med Mini-LED er for profesjonelle, og er kort sagt den beste PC-skjermen jeg har sett. Men den er ikke perfekt, denne heller.
Asus pa32ucx SPREAD

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde