Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung lanserer ny PC-monitor med MiniLED-teknikk

En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.

Skrevet av / 03.03.21 - 13:52
Samsung lanserer ny PC-monitor med MiniLED-teknikk

Et superbredt bilde som fyller synsfeltet er som skapt for å gi den ultimate spillopplevelsen. Det er i alle fall hva Samsung lover med sin nye Odyssey G9 gaming-monitor.

Mens en standard PC-monitor har et bredde/høyde forhold på 16:9, finnes det etter hvert også bredere utgaver i 21:9 format. Samsungs versjon er imidlertid enda bredere – hele 32:9!

Les også Her er vårens TV-nyheter fra Samsung *OPPDATERT MED PRISER* Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.

 

Samsung-monitoren har et ekstremt bredformat på 32:9, og en kraftig bueform (1000R) for å fylle hele synsfeltet. (Foto: Samsung)

Samsung-monitoren er allerede tilgjengelig på markedet i form av 49-tommeren LC49G95 som ble lansert i 2020 – men nå avslører Samsung at det snart kommer en oppgradert modell.

Under gårsdagens Unpack & Discover event fikk vi nemlig et glimt av en ny 2021-modell av Odyssey G9. Den ser ut til å ha samme skjermstørrelse, format og bueform som dagens modell: forskjellen ligger på innsiden, der 2021-modellen tar i bruk et nytt baklys med MiniLED-teknikk. Det skal blant annet resultere i bedre kontrast, og en høyere lysstyrke på opptil 2000 nits.

Samsung har ikke kunngjort detaljerte spesifikasjoner, lanseringsdato eller pris på den nye skjermen enda, men det kan nevnes at dagens G9-modell (vist under fra Prisguiden) for tiden koster cirka 15.000 kroner.

Vi har forespurt Samsung om flere detaljer, og regner med å få mer informasjon på et senere tidspunkt.

Les også Herregud, for en bildekvalitet! Asus PA32UCX med Mini-LED er for profesjonelle, og er kort sagt den beste PC-skjermen jeg har sett. Men den er ikke perfekt, denne heller.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

AOC blir seriøse

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Lyd & Bilde
Scroll to Top