Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung Chromebook 4 kommer til Norge

Chromebook 4 er en del av Galaxy Book S-serien, som er Samsungs nye satsing på bærbare datamaskiner på det nordiske markedet

Skrevet av / 14.07.20 - 16:34
Samsung Chromebook 4 kommer til Norge

Samsung har i dag annonsert at Samsung Chromebook 4 lanseres på det norske markedet i sommeren 2020. Det er den første av Samsungs Chromebooks, som vender tilbake til Norge og er et supplement til den nylig lanserte Galaxy Book-familien, som består av Flex, Ion og Book S.

«Vi er glade for å utvide vårt sortiment av bærbare datamaskiner med Chromebook 4 på norske marekdet. I forbindelse med vårt comeback fokuserer vi utelukkende på laptoper, som brukerne virkelig etterspør – de skal være tynne, lette, stilrene og ha en lang batteritid og høy yteevne, slik at de passer til ethvert behov, uansett om man bruker datamaskinen på jobb eller i fritiden. Med Chromebook 4 får man også tilgang til alle fordeler ved Googles programvare og økosystem,» sier Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

Det er muligt at kobleChromebook 4 til en 4K-skjerm for åse videoer eller spille av i Ultra HD. Maskinen er også kompatibel med Google Assistant. (Foto: Samsung)

Den nye Samsung Chromebook 4 har 32 GB eMMc-lagring, 4 GB RAM og en Intel Celeron-prosessor N4000. Dessuten er skjermen på 11,6, mens vekten er holdt nede på 1,18 kg. Ifølge Samsung holder maskinen til 12 timers bruk på et fult batteri.

Samsung Chromebook oppfyller Military Standard MIL-STD-810G, som betyr at den oppfyller åtte militære standarder, som er satt av US Military. Disse måler motstandsevnen mot ekstreme temperaturer, støv og støt. Med andre ord kan Samsung Chromebook 4 fint tåle å slenges i skolesekken eller en tur med ut i parken.

Pris og tilgjengelighet

Samsung Chromebook 4 har salgsstart i Norge i starten av august og har en anbefalt pris på 3.600 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top