TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Romantisk gamingmus

Valentinsgave til gamingnerden: En superlett og rask mus - i rosa.

forfatter
Publisert 14.02.22 - 07:30

Hvilken romantisk gave skal man gi til sin kjære? Hvis vedkommende er en hardcore gamingnerd, kan svaret være en Logitech Pro Superlight. I rosa.

Utover den stilige fargen, så har Pro X Superlight alt man trenger i en gamingmus: En høyoppløst 25K-sensor, som registrerer selv de raskeste bevegelser, samt en like så rask 2,4 GHz trådløs forbindelse. Som hos Logitech kalles Lightspeed.

Les også Tips til alle hjerters dag All ære til røde roser og konfekt, men er det ikke på tide å bruke fantasien og finne noe annet til sin elskede i år?
Inledning

Musen har dessuten vært på slankekur og veier nå kun 63 gram. Som er en fjerdedel mindre enn den alminnelige Pro Wireless-modellen

Pro X Superlight Wireless Family
Pro X Superlight Wireless Family. (Foto: Logitech)

Musen kan kjøpes i rosa (samt i hvit og svart) til en pris på 1.699 kroner.

Hvis partneren din ikke er en gamer, har vi også laget en guide med med andre romantiske tech-gaver.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde