Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Razer lanserer en ny og lettere DeathAdder

Basert på den prisbelønte DeathAdder V3 Pro har Razer utviklet en ny gamingmus, kalt DeathAdder V3 HyperSpeed - som er litt lettere og billigere enn originalen.

Skrevet av / 25.06.24 - 11:10
Razer lanserer en ny og lettere DeathAdder

Razer kunngjør at de har solgt mer enn 20 millioner enheter i DeathAdder-serien, og at de i utviklingen av den nye modellen har behandlet form, designvinkler, høydejusteringer osv. med den største omhu, og testet og validert justeringene for å oppfylle kravene til både profesjonelle og samfunnet.

Nye DeathAdder V3 HyperSpeed veier kun 55 gram, som er 12 prosent mindre enn DeathAdder V3 Pro som veier 63 gram (som en kuriositet veier undertegnede mus, Logitech MX Master 3S, 141 gram).

Razer HyperSpeed Wireless skal sikre pålitelig tilkobling med lav latenstid, og musen kan også oppgraderes til 8 000 Hz trådløs pollingfrekvens med Razer HyperPolling Wireless Dongle, som selges separat.

Musen er utstyrt med Razer Optical Mouse Switches Gen-3 og Razer Focus X 26K optisk sensor, og den hevdes å vare i opptil 100 timers bruk på én lading.

Pris og tilgjengelighet

Razer DeathAdder V3 HyperSpeed er tilgjengelig nå og koster 120 Euro.

Les også Velskapt klassiker Deathadder V3 Pro er den siste modellen i en serie med 17 år på baken. Men innholdet er helt moderne.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Populært konferansekamera får en etterfølger

Scroll to Top