Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Razer hopper på AMD-toget

Razer Blade 14 er tilbake - og nå med AMD Ryzen-prosessor.

Skrevet av / 15.06.21 - 17:48
Razer hopper på AMD-toget

E3-utstillingen, som i likhet med alt annet i år er virtuell, så har Razer annonsert at en av deres mest populære maskiner, Razer Blade 14, vender tilbake.

Selv om navnet er godt kjent, er innmaten selvfølgelig helt ny. Prosessoren er denne gang en debut for Razer, det er faktisk første gang de bruker en AMD-prosessor. I denne maskinen finner man nemlig en åttekjerners AMD Ryzen 9 5900HX.

Grafikkortet i den nye Razer Blade 14 er (opptil) Nvidia GeForce RTX 3080. Og skjermen kan med de forskjellige konfigurasjonene være opptil en QHD 165Hz.

«Den originale Blade 14 revolusjonerte det mobile spillandskapet, og førte oss til der vi er i dag,» sa Brad Wildes, Senior Vice President ved lanseringen på E3.

Lanseringen på E3 kommer i forlengelse av modellene som ble presentert på den (også virtuelle) CES-messen tidligere i år. Men 14-tommers formatet er nytt. I tilegg til valget av AMD.

Pris og tilgjengelighet
Den helt nye Razer Blade 14 starter på EUR 2.000 (ca. 20.000 kr), og kan kjøpes nå.

Den opprinnelige Razer Blade 14 var den første gamingmaskinen i ultrabook-størrelse. Nå er den tilbake med nye krefter. (Foto: Razer)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top