Nyhet

Razer hopper på AMD-toget

Razer Blade 14 er tilbake - og nå med AMD Ryzen-prosessor.
forfatter

E3-utstillingen, som i likhet med alt annet i år er virtuell, så har Razer annonsert at en av deres mest populære maskiner, Razer Blade 14, vender tilbake.

Selv om navnet er godt kjent, er innmaten selvfølgelig helt ny. Prosessoren er denne gang en debut for Razer, det er faktisk første gang de bruker en AMD-prosessor. I denne maskinen finner man nemlig en åttekjerners AMD Ryzen 9 5900HX.

Grafikkortet i den nye Razer Blade 14 er (opptil) Nvidia GeForce RTX 3080. Og skjermen kan med de forskjellige konfigurasjonene være opptil en QHD 165Hz.

«Den originale Blade 14 revolusjonerte det mobile spillandskapet, og førte oss til der vi er i dag,» sa Brad Wildes, Senior Vice President ved lanseringen på E3.

Lanseringen på E3 kommer i forlengelse av modellene som ble presentert på den (også virtuelle) CES-messen tidligere i år. Men 14-tommers formatet er nytt. I tilegg til valget av AMD.

Pris og tilgjengelighet
Den helt nye Razer Blade 14 starter på EUR 2.000 (ca. 20.000 kr), og kan kjøpes nå.

Den opprinnelige Razer Blade 14 var den første gamingmaskinen i ultrabook-størrelse. Nå er den tilbake med nye krefter. (Foto: Razer)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.