TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Raske gamingskjermer i UHD og QHD fra Dell

Dell 32 4K UHD Gaming Monitor og Dell 32 USB-C Gaming Monitor lover rask action til spillene.

forfatter
Publisert 23.03.22 - 12:28

Dell er kjent blant gamere for sine Alienware-maskiner, og en av dem slo for få dager hastighetsrekorden i våres tester. Men de raske spillene krever en rask og stor skjerm for å gi den fulle opplevelsen.

Til dette formålet har Dell nettopp lansert to nye 32-tommers gamingskjermer, som er både raske og høyoppløste.

Les også Flyvende tallerken med warp-hastighet Alienware X17 R2 er superlav – men hastigheten er skyhøy. Det samme er prisen.
Alienware x17 lifestyle

Den nye Dell 32 4K UHD Gaming Monitor (G3223Q) har full UHD-oppløsning (3840 x 2160 piksler) og kommer med de nyeste tilkoblingsmuligheter for grafikktungt gameplay på både PC og de nyeste spillkonsollene.

g3223q aw510h g5521nt aw410k aw610m ecosystem shot
Dell 32 4K UHD Gaming Monitor (G3223Q)

Skjermen er VESA DisplayHDRTM 600-verifisert og klarer 144 Hz variabel oppdateringsfrekvens på PC-gaming og 120 Hz oppdateringsfrekvens på konsoll med 2.1-tilkobling. Skjermen støtter også AMD FreeSync Premium Pro.

g3223d hero shot
Dell 32 USB-C Gaming Monitor (G3223D)

Den nye Dell 32 USB-C Gaming Monitor (G3223D) byr på QHD-oppløsning (2560 x 1440 piksler) og VESA DisplayHDRTM 400-sertifsering. Oppdateringshastigheten er 165 Hz på PC og 120 Hz på konsoll. Reaksjonstiden er 1 ms, og den er kompatibel med både AMD FreeSyncTM Premium Pro og Nvidia G-Sync.

Pris og tilgjengelighet
• Dell 32 4K UHD Gaming Monitor (G3223Q) kan kjøpes fra 30. mars. Prisen er ikke offentliggjort.
• Dell 32 USB-C Gaming Monitor. Pris er ikke offentliggjort

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Lenovo lanserer ny 16 tommers brettbar laptop To år etter den første brettbare datamaskinen kom på markedet, er Lenovo tilbake med en oppfølger til X1 Fold. Den nye modellen har blant annet større skjerm og slankere form.
Huawei er tilbake! Kinesiske Huawei lanserer både smartklokke, ny laptop samt et nettbrett på årets største elektronikkmesse.
Følg Lyd & Bilde