Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nytt design og flere størrelser på Dell XPS-maskiner

Den populære laptop-serien har fått nytt kabinett og større skjermer, og suppleres med en øyevennlig monitor til skrivebordet.

Skrevet av / 05.01.24 - 13:55
Nytt design og flere størrelser på Dell XPS-maskiner

Da vi testet den redesignede Dell XPS 13 Plus, ble vi svært imponert over det skarpe designet. Vi var tydeligvis ikke de eneste som likte det, for nå tar Dell designet videre og lager en hel XPS-serie basert på det. Den nye versjonen av 13 Plus blir nå omdøpt til bare 13. Deretter får den selskap av de større modellene XPS 14 og XPS 16.

XPS-13-oled-platinum-6-989x989 XPS-13-oled-989x989 XPS-13-oled-platinum-2-989x989
<
>
Dell XPS 13

Chassiset er fremstilt av CNC-bearbeidet aluminium og Gorilla Glass 3, og fås i fargene Graphite eller Platinum. De har en rad med berøringsknapper øverst, større taster og en sømløs styreflate i glass.

3 Dell Media Tour - NYC XPS-14-t-graphite-double-989x989
<
>
Dell PX 14

Den nye serien leveres med OLED-berøringsskjermer med ulike oppdateringsfrekvenser og oppløsninger. De større modellene har, som navnet tilsier, 14- eller 16-tommers skjermer.

5 Dell Media Tour - NYC
<
>
Dell XPS 16

Den største modellen er arbeidshesten med Intel Core Ultra-prosessor og NVIDIA GeForce RTX-grafikkort. 14-tommeren er 21 prosent lettere, men sies fortsatt å ha god ytelse. 13-tommeren på sin side kan nå få FHD+, QHD+ eller 3K+ oppløsning og OLED-berøringsskjerm.

Mer informasjon kommer snart på XPS-siden.

Les også Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.

Øyevennlig 5K-skjerm

Samtidig lanserer Dell en skjerm for deg som sitter ved kontorpulten og vil ha en stor nok skjerm til at du slipper å myse. Dell UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor er, som navnet antyder, en 40-tommers buet skjerm med 5K-oppløsning (5120×2160) og dobbelt så høy oppdateringsfrekvens som tidligere. Men det som skiller seg ut, er at den ifølge Dell er den første 5K-skjermen i verden som har fått 5 stjerner i den nye sertifiseringen for øyekomfort fra TUV Rheinland. Skjermen har også Thunderbolt 4-, Ethernet-, HDMI 2.1- og DisplayPort 1.4-porter. Skjermen er også tilgjengelig i en 34-tommers utgave.

Dell Media Tour - NYC Dell Media Tour - NYC
<
>
Dell UltraSharp Curved Thunderbolt Hub Monitor

Pris og tilgjengelighet

XPS 13 starter på 1299 dollar, XPS 14 på 1699 dollar og XPS 16 på 1899 dollar og kommer «snart».

Dell Ultrasharp 40 koster fra 2400 dollar og 34-tommeren fra 1020 dollar og blir tilgjengelig globalt 27. februar.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top