Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nye Surface-modeller til Windows 11

Microsoft har oppdatert Surface-serien av bærbare maskiner, som lanseres samtidig med Windows 11.

Skrevet av / 23.09.21 - 17:48
Nye Surface-modeller til Windows 11

 

Når den neste utgaven av Windows kommer ut 5. oktober, vil oppgraderingen fra Windows 10 skje som en automatisk og gratis oppdatering.

For de som har bestemt seg for å feire lanseringen av Windows 11 med en ny PC, har Microsoft en rekke nye Surface-maskiner klare, som nettopp har blitt presentert. Disse (bortsett fra Surface Laptop Studio) kommer samtidig med oppdateringen og kan leveres 5. oktober.

Surface Laptop Studio er toppmodellen til de kreative profesjonelle. Skjermen kan vippes over tastaturet som på bildet under. Startprisen på den nye Surface Laptop Studio er 18.490 kroner.

Surface Laptop Studio. (Foto: Microsoft)

Surface Pro 8 har fått en skikkelig overhaling på hardwaresiden, og skal nå være dobbelt så rask som forgjengeren. Den har 11. generasjons Intel-prosessorer, to Thunderbolt 4-porter, og er bygd på Intel Evo-plattformen. Startprisen på Surface Pro 8 er 12.590 kroner.

Surface Pro 8. (Foto: Microsoft)

Surface Pro X ligner på overflaten storebroren Pro, men er tynnere og lettere – og bygd på en ARM-prosessor. Startprisen på Surface Pro X er 13.799 kroner.

Surfce Pro X (Foto: Microsoft)

Surface Go 3 er en lett 10-tommers 2-i-1-datamaskin til hverdagsbruk. Surface Go 3 er 60% raskere enn forgjengeren med en Intel Core i3-prosessor. Startprisen på Surface Go 3 er 4.790 kroner.

Surface Go 3. (Foto: Microsoft)

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Populært konferansekamera får en etterfølger

Ingen M4 for stasjonære Mac-er i år

Raske, intelligente PC-er kommer snart

Dell Inspiron: Fleksible bærbare datamaskiner for skrivebordet

Sugen på en raskere datamaskin?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

Scroll to Top