TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nye Surface-modeller til Windows 11

Microsoft har oppdatert Surface-serien av bærbare maskiner, som lanseres samtidig med Windows 11.

forfatter
Publisert 23.09.21 - 17:48

 

Når den neste utgaven av Windows kommer ut 5. oktober, vil oppgraderingen fra Windows 10 skje som en automatisk og gratis oppdatering.

For de som har bestemt seg for å feire lanseringen av Windows 11 med en ny PC, har Microsoft en rekke nye Surface-maskiner klare, som nettopp har blitt presentert. Disse (bortsett fra Surface Laptop Studio) kommer samtidig med oppdateringen og kan leveres 5. oktober.

Surface Laptop Studio er toppmodellen til de kreative profesjonelle. Skjermen kan vippes over tastaturet som på bildet under. Startprisen på den nye Surface Laptop Studio er 18.490 kroner.

Surface Laptop Studio. (Foto: Microsoft)

Surface Pro 8 har fått en skikkelig overhaling på hardwaresiden, og skal nå være dobbelt så rask som forgjengeren. Den har 11. generasjons Intel-prosessorer, to Thunderbolt 4-porter, og er bygd på Intel Evo-plattformen. Startprisen på Surface Pro 8 er 12.590 kroner.

Surface Pro 8. (Foto: Microsoft)

Surface Pro X ligner på overflaten storebroren Pro, men er tynnere og lettere – og bygd på en ARM-prosessor. Startprisen på Surface Pro X er 13.799 kroner.

Surfce Pro X (Foto: Microsoft)

Surface Go 3 er en lett 10-tommers 2-i-1-datamaskin til hverdagsbruk. Surface Go 3 er 60% raskere enn forgjengeren med en Intel Core i3-prosessor. Startprisen på Surface Go 3 er 4.790 kroner.

Surface Go 3. (Foto: Microsoft)

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
90-tallet har ringt: Winamp er tilbake I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp som styrte musikken til festen. Nå er avspilleren tilbake etter nesten 10 års fravær.
Nå er Samsungs nye gaming-skjermer i salg De nye 4K-skjermene Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover heftige ytelser!
Kone dropper kablet forbindelse Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 
Lysdrevne lavprofiltaster fra Razer Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Raskeste MacBook Air hittil Apples ultrabook har fått ny design og en real vitamininnsprøytning. Men prisen er også deretter.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend