Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny og raskere Microsoft Surface Laptop Go 3

Microsoft oppdaterer sin budsjettvennlige bærbare med bedre ytelse.

Skrevet av / 22.09.23 - 17:06
Ny og raskere Microsoft Surface Laptop Go 3

Surface Laptop Go er Microsofts ultrabærbare og rimelige bærbare PC som ble lansert i 2020 som en lillebror til Surface Laptop, ikke til å forveksle med Surface Go, som er et nettbrett som kan suppleres med et tastatur.

Nå kommer tredje generasjon, som i stor grad minner om Surface Laptop Go 2. Men på innsiden har ting endret seg. Den tidligere 11. generasjons Intel Core-prosessoren er byttet ut med – du gjettet riktig! – 12. generasjons Intel Core i5, noe som ifølge Microsoft gjør den 88 prosent raskere, noe som jo er velkomment.

Foto: Microsoft

Laptopen er tilgjengelig med opptil 16 GB minne og 256 GB lagringsplass. Dette anbefales da basismodellen kun har 8 GB minne.

Ellers har den som tidligere en skjerm med bare 1536 x 1024 punkters oppløsning i 3:2-format. Det er for øvrig en touchskjerm. Portene er kun én USB-A-port og én USB-C, hodetelefonutgang og en egen Surface Connect-port. Den har også en fingeravtrykksskanner for identifikasjon og et 720p webkamera. Trådløse tilkoblinger er Wi-Fi 6 og Bluetooth 5.1.

Les også Beste Surface så langt Microsofts fiffige nettbrett-formede PC er superbærbar, virkelig rask, og prisen er ikke skremmende.

Pris og tilgjengelighet

Microsoft Surface Laptop Go 3 lanseres, i hvert fall i USA, 3. oktober til en pris på 800 dollar, noe som trolig tilsvarer rundt 10.000 kroner.

Les mer hos Microsoft

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top