Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Netgear Nighthawk RS300 WiFi 7-router

Netgear lover lynraskt hjemmenettverk uten forstyrrelser fra naboenes WiFi.

Skrevet av / 24.06.24 - 16:27
Netgear Nighthawk RS300 WiFi 7-router

Netgears Nighthawk-rutere er velkjente, spesielt blant gamere som trenger høye, konstante datahastigheter. Men de fleste av dem er dyre.

Med den nye Nighthawk RS300 kan litt mindre sjenerøse forbrukere benytte seg av WiFi 7, der man kan oppnå hastigheter på opptil 9,3 Gbps. Med ruterens 320 MHz-kanaler med høy kapasitet er det mulig å koble til opptil 100 enheter, slik at alle i husholdningen kan få enhetene sine på nett uten å være redd for dårlig forbindelse.

Netgear Nighthawk RS700 bidro til å lansere WiFi 7 for alvor, da den ble lansert i fjor. Nighthawk RS300 følger i dens fotspor, men til en lavere pris.

Den slanke ruteren skal gi WiFi-dekning på opptil 175 kvadratmeter. RS300 er dessuten utstyrt med én 2,5Gig internettport, to 2,5Gig-porter og to 1Gig-porter, slik at både trådløse og kablede enheter kan kobles til samtidig.

(Foto: Netgear)

Netgear lover at uansett om du strømmer 4K-video, strømmer musikk i hele hjemmet, nyter nye spilleventyr i AR og VR eller spiller flerspillerspill, leverer den nye Nighthawk RS300 en sømløs opplevelse, slik at du kan vinke farvel til uønskede pauser og “Loading”-symbolet på TV-skjermen når fotball-EM, Tour de France, OL og andre sommerklassikere utfolder seg i løpet av sommeren.

Pris og tilgjengelighet

NETGEAR Nighthawk RS300 vil være tilgjengelig fra 26. juni. Prisen er 3.990 kroner

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Populært konferansekamera får en etterfølger

Scroll to Top