Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nå kan Asus Zenbook DUO kjøpes i Norge

Asus' ville Zenbook DUO med to 14-tommers OLED-skjermer imponerte på CES. Nå er den i norske butikker.

Skrevet av / 02.02.24 - 13:48
Nå kan Asus Zenbook DUO kjøpes i Norge

En av hovedattraksjonene på Asus’ stand på CES-messen i Las Vegas i januar var Zenbook DUO. Det er ikke den første PC-en med navnet DUO, men denne gangen skal navnet tas bokstavelig.

Les også Se hva Asus viste på CES Vi besøkte Asus' stand på CES-messen i Las Vegas. Blant annet for å se på skjermer i kreative størrelser og former.

Zenbook DUO veier bare 1,35 kg, men har to 14-tommers OLED-berøringsskjermer som til sammen skaper en imponerende arbeidsflate på 19,8 tommer.

Tidligere DUO-maskiner har hatt en liten ekstra skjerm over tastaturet, men på den nye modellen er hele overflaten på begge maskinhalvdelene dekket av en skjerm. Tastaturet er avtakbart og kan plasseres ved siden av datamaskinen.

Les også Dobbelt-laptop i ny utgave Ingen annen bærbar har et skjermareal som Asus ZenBook Duo Pro. Men det har sin pris – og den er høy.

I Dual Screen-modus, når det trådløse tastaturet tas i bruk, kan du enten bruke 19,8″-skjermene som én stor skjerm eller to uavhengige skjermer som styres av App Switcher-funksjonen. Maskinen kan også roteres 90 grader og stilles på høykant. Da får du to storformatskjermer ved siden av hverandre.

Roterer du PC-en 90 grader, får du to høyformatskjermer. (Foto: Asus)

Zenbook DUO drives av en Intel Core Ultra 9-prosessor sammen med opptil 32 GB LPDDR5 RAM og opptil 2 TB SSD-lagring. De to 14-tommers skjermene har hver 3K-oppløsning og 120 Hz oppdateringsfrekvens.

Pris og tilgjengelighet

Zenbook DUO er offisielt tilgjengelig fra 1. februar. Versjonen med 32 GB RAM og 1 TB lagringsplass koster 28999 kroner.

(Foto: John Alex Hvidlykke, L&B Home)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top