Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nå forsvinner iTunes endelig fra Windows

Apple Music, Apple TV og Apple Devices er nå også tilgjengelig på PC.

Skrevet av / 11.02.24 - 11:01
Nå forsvinner iTunes endelig fra Windows

iTunes-programmet ble introdusert i 2001 som en måte å spille av musikk på Mac-datamaskiner på. Med tiden fikk det stadig flere funksjoner, blant annet synkronisering med iPod og iPhone. Men det ble også uoversiktlig og tregt, og til slutt var det få som var spesielt fornøyde med det. I 2019 sluttet Apple å levere det på nye Mac-maskiner og erstattet det med spesialiserte apper for musikk, video og synkronisering. Og nå er tiden endelig inne for Windows også.

Microsoft annonserte planer om Apple Music- og Apple TV-apper til Microsoft Store i 2022. For et år siden kom det «preview»-versjoner, mer eller mindre beta-versjoner, som har blitt oppdatert flere ganger siden da. Men nå er det altså tid for den virkelige lanseringen av appene.

Skjermbilde: Apple

Apple Music brukes til å lytte til og administrere musikken i iTunes-biblioteket, inkludert kjøpt musikk. Du kan også strømme musikk fra Apple Music-tjenesten.

Apple TV lar deg se og administrere filmer og TV-serier fra iTunes, samt strømme video fra filmtjenesten Apple TV+.

Apple Devices-appen viser hvordan du oppdaterer, sikkerhetskopierer og gjenoppretter iPhone og iPad fra datamaskinen, og hvordan du synkroniserer innhold fra PC-en.

For å kunne bruke de nye appene må du kjøre Windows 10 eller nyere. Hvis du har et eldre Windows, kan du fortsette å bruke iTunes. Du kan laste ned Apple Music, Apple TV og Apple Devices fra Microsoft Store.

Les også Ny app for Apple TV går live i dag Samler alt av TV-innhold på ett sted, med et nytt grensesnitt som lover å heve seeropplevelsen.

Her finner du mer informasjon och instruksjoner om de nye appene.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top