Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Her er den nye Apple TV-appen

Samler alt av TV-innhold på ett sted, med et nytt grensesnitt som lover å heve seeropplevelsen.

Skrevet av / 12.12.23 - 13:00
Her er den nye Apple TV-appen

Apple lanserte i dag den nydesignede Apple TV-appen, som gir tilgang til et bredt utvalg strømmeinnhold, inkludert Apples originale programmer og andre strømmetjenester – i en felles app som nå er tilgjengelig for nedlasting.

Den nye Apple TV-appen skal angivelig gjøre det enda enklere for brukere å se Apples prisbelønte originalserier og filmer, i tillegg til direktesendt sport, filmer og TV-serier på tvers av ulike Apple-enheter så vel som smart TV-er/bokser og spillkonsoller. Appen er tilgjengelig på Apple TV, iPhone/iPad og ulike smart-TV enheter, forteller Apple i dagens pressemelding.

Den nydesignede Apple TV-appen gjør det enklere enn noensinne for brukere å finne seriene, filmene og idrettene de liker best, i et intuitivt grensesnitt som fremhever innholdet», sier Eddy Cue, ansvarlig for tjenester hos Apple. «Det er så mye å velge mellom, og vi ønsker å sørge for at brukerne våre alltid har favorittene sine lett tilgjengelig.»

Les også Apple TV-appen blir ny En nyoppusset utgave av Apple TV-appen ventes i desember, sier ryktene.

Ny Apple TV app (tvOS 17.2)

Det oppdaterte brukergrensenittet har fått et nytt sidepanel(«side bar») hvor man kan navigere i appen og de ulike innholdstypene. På dette sidepanelet finner man også en «Hjem» fane med snarveier til andre tilkoblede strømmetjenester som Disney+, Paramount+ og HBO Max. Her finnes også ordinært kjøp og leie av film og serier.

Her vises også topplister med populære serier, nye titler og skreddersydde anbefalinger. På Apple TV-boksen og smart-TV-appene vil sidefeltet også inneholde brukerprofiler, slik at man raskt kan bytte mellom ulike familiemedlemmer og deres preferanser.

Apple-TV-app-profiles
<
>
I Apple TV-appen for Apple TV kan man nå raskt bytte mellom ulike brukerprofiler. (Foto: Apple)

Erstatter iTunes – men beholder innholdet du har kjøpt/leid

Den nye Apple TV-appen innebærer samtidig slutten for de relevante iTunes-appene på iPhone, iPad og Apple TV. Disse fases nå ut, og hensikten er å samle alt av TV-serier i en og samme app. Filmene og seriene du har kjøpt/leid vil nå ligge under fanen Butikk. Etter oppdateringen vil derfor iTunes Movies omdirigere brukere til Apple TV-appen, hvor du kan finne dine eksisterende kjøp.

I den oppdaterte Butikk-fanen i Apple TV-appen (her vist på iPad Pro) er filmer og TV-programmer samlet på ett sted. (Foto: Apple)
Den nye navigeringen introduserer Hjem, et samlingssted for alle seriene, filmene og idrettene som brukerne ser på. Her visst på en iPhone 15 Pro. (Foto: Apple)

Tilgjengelig for nedlasting i dag

Den nye Apple TV-appen er tilgjengelig  i dag. TV-appen følger med operativsystemet og er tilgjengelig ved en oppdatering av iOS, ipadOS og tvOS 17.2. Oppdateringer til andre enheter forventes i løpet de nærmeste dagene.

For å få tilgang til den nye Apple TV-appen må du oppdatere programvaren på din Apple-enhet. (Foto: Audun Hage)

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top