Bil & El-kjøretøy Data Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

MSI Prestige 16 med Mini-LED

MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.

Skrevet av / 20.11.22 - 10:02
MSI Prestige 16 med Mini-LED

Prestige-serien fra MSI byr på en rekke datamaskiner til kontor- og hjemmebruk, ulikt fra hardcore-gamingmaskinene selskapet tradisjonelt er kjent for.

MSI Prestige 16 er en ny modell i serien, som ytelsesmessig ser ut til å legge seg midt imellom hjemmekontor og gaming. Toppmodellen har Nvidia GeForce-grafikk, og selv om GeForce RTX 3050 Ti ikke nødvendigvis er lynrask, er den fortsatt et par hakk over integrert Intel Iris Xe-grafikk.

Det interessante derimot, er at skjermen har bakbelysning med Mini-LED. Mini-LED er kjent fra TV-er i den dyrere enden, men teknologien er også interessant i PC-skjermer. Ved å bruke ekstra små lysdioder til bakbelysning oppnås både bedre kontrast og lysstyrke. MSI Prestige 16 skal dermed overholde HDR 1000-standarden

MSI Prestige 16 med Mini-LED og GeForce-grafikk fås fra 23.499 kroner, mens en utgave med konvensjonell skjerm og Intel Iris-grafikk begynner på 15.999 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Gnistrende high-end høyttaler

Storm i et vannglass

Slår Sonos på hjemmebane

Scroll to Top