TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

MSI Prestige 16 med Mini-LED

MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.

forfatter
Publisert 20.11.22 - 10:02

Prestige-serien fra MSI byr på en rekke datamaskiner til kontor- og hjemmebruk, ulikt fra hardcore-gamingmaskinene selskapet tradisjonelt er kjent for.

MSI Prestige 16 er en ny modell i serien, som ytelsesmessig ser ut til å legge seg midt imellom hjemmekontor og gaming. Toppmodellen har Nvidia GeForce-grafikk, og selv om GeForce RTX 3050 Ti ikke nødvendigvis er lynrask, er den fortsatt et par hakk over integrert Intel Iris Xe-grafikk.

Det interessante derimot, er at skjermen har bakbelysning med Mini-LED. Mini-LED er kjent fra TV-er i den dyrere enden, men teknologien er også interessant i PC-skjermer. Ved å bruke ekstra små lysdioder til bakbelysning oppnås både bedre kontrast og lysstyrke. MSI Prestige 16 skal dermed overholde HDR 1000-standarden

MSI Prestige 16 med Mini-LED og GeForce-grafikk fås fra 23.499 kroner, mens en utgave med konvensjonell skjerm og Intel Iris-grafikk begynner på 15.999 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Orbi 860: Internett for den kravstore Netgears nest dyreste mesh-nettverk er nå oppgradert til Orbi 860. Med 10 gigabit på inngangen.
Koble alle enheter til en kontakt En Thunderbolt 4 USB-dokk gir din bærbare nye muligheter og skaper orden på skrivebordet.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mer? Acer Swift 5 ligner og oppfører seg som et direktørleketøy. Men den koster så lite at de fleste kan være med.
Få den gamle PC-en på det raske nettet Netgear AXE3000 gir deg enkel tilgang til det lynraske Wi-Fi 6E med en USB 3.0-adapter.
Følg Lyd & Bilde