Nyhet

Microsoft introduserer Surface Pro 7+ til jobb og studie

Den nye tilføyelsen til Surface Pro-porteføljen kommer bl.a. med innebygd LTE Advanced.

Skrevet av / 13.01.21 - 08:16
Microsoft introduserer Surface Pro 7+ til jobb og studie

Microsoft har i løpet av 2020 etablert et team som forsøker å identifisere trender blant virksomhetens profesjonelle brukere. Det dreier seg selvfølgelig hovedsaklig om hvordan coronakrisen og de mange restriksjonene påvirker arbeidslivet.

Blant konklusjonene av Seattle-virksomhetens siste undersøkelser er bl.a. disse fire poengene, skriver Microsoft i et blogg-innlegg:

  • Fremtiden blir i større grad hybrid, og det krever mer fleksibilitet: Synet på fjernarbeid har endret seg. 82% av en gruppe spurte ledere sier at de vil ha mer fleksible politikker om hjemmearbeid etter pandemien, og 71% av medarbeiderne vil fortsette med å jobbe hjemmefra.
  • Forbindelse er avgjørende for uavbrudt foretningsdrift: Hjemmets dårlige internett er nå en utfordring som mange står ovenfor.
  • Kamera-til-kamera er det nye ansikt-til-ansikt: Området som har vist seg å være mest utfordrende er uten tvil vår forbindelse til hverandre. Folk mangler energien og interaksjonen, man får av å være fysisk tilstede i samme rom.
  • Sikkerhet fra chip til cloud er mer kritisk enn noen gang før: Rask digitalisering betyr at nesten alt ligger på nett. Organisasjoner trenger data og workflows for å kunne skape rammer for hjemme- og hybridarbeid. Og det krever omfattende sikkerhet.
Les også Ny Lenovo-bærbar kommer med 5G CES blir i år uten fysisk deltakelse. Men til tross for endringene er Lenovo tradisjonen tro klar med en rekke nye produkter, blant annet en bærbar med 5G.

Microsoft Surface Pro 7+ er spesialdesignet til bedrifter og studenter

For å oppfylle behovene fra yrkesbrukere og studenter har Microsoft derfor lansert en ny utgave av virksomhetens populære Surface Pro-serie av hybride, bærbare datamaskiner.

Microsoft Surface Pro 7+ kommer med 12,3″ PixelSense-touchskjerm. (Foto: Microsoft)

Den viktigste tilføyelsen er LTE Advanced, som hjelper med å holde brukerne tilkoblet, hvis Wi-Fi-forbindelsen er begrenset, eller hvis de er på farten.

Dessuten kommer maskinen med 11. generasjons Intel Core prosessorer med 2,1 ganger raskere ytelse og enda lengre batterilevetid på opptil 15 timer.

Microsoft Surface Pro 7+
De nye Surface Pro-produktene til virksomheter og studenter kommer med flyttbar SSD, så man kan sikre følsomme data. (Foto: Microsoft)

Pris og tilgjengelighet

Yrkeskunder og utdanningsinstitusjoner på utvalgte markeder over hele Asia, Europa og Nord-Amerika kan nå bestille Surface Pro 7+ gjennom sine lokale kommersielle forhandlere i dag med levering fra neste uke.

Prisen for Microsoft Surface Pro 7+ med LTE Advanced er 15.099 kroner for en modell med Core i5 prosessor, 8 GB RAM og 128 GB innebygd SSD-lagring.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Endelig en ny Raspberry Pi

Nytt i MacOS Sonoma

Ny kompakt Surface-laptop

Orbi 970: Det sykeste mesh-nettverket vi har hørt om

Avansert kjøler fra MSI gjør datamaskinen bedre

Thunderbolt 5 er helt fantastisk!

Scroll to Top