Microsoft introduserer Surface Pro 7+ til jobb og studie

Den nye tilføyelsen til Surface Pro-porteføljen kommer bl.a. med innebygd LTE Advanced.
Annonse
Annonse
forfatter

Microsoft har i løpet av 2020 etablert et team som forsøker å identifisere trender blant virksomhetens profesjonelle brukere. Det dreier seg selvfølgelig hovedsaklig om hvordan coronakrisen og de mange restriksjonene påvirker arbeidslivet.

Blant konklusjonene av Seattle-virksomhetens siste undersøkelser er bl.a. disse fire poengene, skriver Microsoft i et blogg-innlegg:

  • Fremtiden blir i større grad hybrid, og det krever mer fleksibilitet: Synet på fjernarbeid har endret seg. 82% av en gruppe spurte ledere sier at de vil ha mer fleksible politikker om hjemmearbeid etter pandemien, og 71% av medarbeiderne vil fortsette med å jobbe hjemmefra.
  • Forbindelse er avgjørende for uavbrudt foretningsdrift: Hjemmets dårlige internett er nå en utfordring som mange står ovenfor.
  • Kamera-til-kamera er det nye ansikt-til-ansikt: Området som har vist seg å være mest utfordrende er uten tvil vår forbindelse til hverandre. Folk mangler energien og interaksjonen, man får av å være fysisk tilstede i samme rom.
  • Sikkerhet fra chip til cloud er mer kritisk enn noen gang før: Rask digitalisering betyr at nesten alt ligger på nett. Organisasjoner trenger data og workflows for å kunne skape rammer for hjemme- og hybridarbeid. Og det krever omfattende sikkerhet.
Les også
Ny Lenovo-bærbar kommer med 5G CES blir i år uten fysisk deltakelse. Men til tross for endringene er Lenovo tradisjonen tro klar med en rekke nye produkter, blant annet en bærbar med 5G.

Microsoft Surface Pro 7+ er spesialdesignet til bedrifter og studenter

For å oppfylle behovene fra yrkesbrukere og studenter har Microsoft derfor lansert en ny utgave av virksomhetens populære Surface Pro-serie av hybride, bærbare datamaskiner.

Microsoft Surface Pro 7+ kommer med 12,3″ PixelSense-touchskjerm. (Foto: Microsoft)

Den viktigste tilføyelsen er LTE Advanced, som hjelper med å holde brukerne tilkoblet, hvis Wi-Fi-forbindelsen er begrenset, eller hvis de er på farten.

Dessuten kommer maskinen med 11. generasjons Intel Core prosessorer med 2,1 ganger raskere ytelse og enda lengre batterilevetid på opptil 15 timer.

Annonse
Microsoft Surface Pro 7+
De nye Surface Pro-produktene til virksomheter og studenter kommer med flyttbar SSD, så man kan sikre følsomme data. (Foto: Microsoft)

Pris og tilgjengelighet

Yrkeskunder og utdanningsinstitusjoner på utvalgte markeder over hele Asia, Europa og Nord-Amerika kan nå bestille Surface Pro 7+ gjennom sine lokale kommersielle forhandlere i dag med levering fra neste uke.

Prisen for Microsoft Surface Pro 7+ med LTE Advanced er 15.099 kroner for en modell med Core i5 prosessor, 8 GB RAM og 128 GB innebygd SSD-lagring.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.