Nyhet

CES 2021: Første 5G-bærbare fra Lenovo

CES blir i år uten fysisk deltakelse. Men til tross for endringene er Lenovo tradisjonen tro klar med en rekke nye produkter, blant annet en bærbar med 5G.
forfatter

Kampen om hjemmets internettforbindelse i de fleste norske hjem er intens ut på kvelden. Belastningen er høy når det f.eks blir streamet serier i stua, musikk på kjøkkenet og gamet på nett på et av rommene. Tilgang til internett kan være en velkommen luksus, når det lokale trådløse nettverket er overbelastet.

Lenovo IdeaPad 5G
Datamaskinen kommer med det klassiske, behagelige IdeaPad-tastaturet, lover Lenovo. (Foto: Lenovo=

Men med 5G-nettverket har du tilgang til imponerende hastigheter. Nettopp det får du med den nye, ultrabærbare Lenovo IdeaPad 5G, lover Lenovo i en pressemelding.

Den byr på opptil 20 timers batteritid, en 14 tommer Full HD-skjerm, mulighet for tilkobling til 4G og selvfølgelig 5G samt støtte for Wi-Fi 6.

Under panseret gjemmer den på Snapdragon 8c-plattformen, 8 GB RAM og 512 GB SSD-lager.

Med en vekt på bare 1,2 kg og en tykkelse på 14,9 mm er maskinen en lettvekter, som man kan ta med seg overalt.

Lenovo IdeaPad 5G pris og tilgjengelighet

Prisen er fortsatt ukjent, men vi regner med å se IdeaPad 5G i butikkene i løpet av mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.