Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Logitech Signature Slim Combo MK950

Logitech Signature Slim Combo er et superslankt skrivebordssett med mus og tastatur. Du får også et webkamera for å gjøre familien komplett.

Skrevet av / 28.03.24 - 12:00
Logitech Signature Slim Combo MK950

Jobb og privatliv flettes mer og mer sammen. Særlig når du jobber hjemmefra. Men Logitech har en måte å skille de to fra hverandre på – samtidig som det blir enklere å gjøre begge deler.

Signature Slim Combo MK950 er en pakke til skrivebordet som består av et helt nytt, superslankt tastatur og en matchende mus. Formålet er å gjøre det enklere å bruke både jobb- og hjemme-PC-en.

Signature Slim Combo MK950. (Foto: Logitech)

«Vi utviklet Signature Slim-tastaturet som et perfekt tillegg til Signature-musen vår for å gjøre det enklere for alle som veksler mellom jobb og fritid«, sier Art O’Gnimh, daglig leder for Core Personal Workspace Solutions hos Logitech.

Signature Slim Combo-settet består av det trådløse tastaturet Signature Slim K950 og den trådløse musen Signature Plus M750, begge tilgjengelige i fargene Graphite og Off-White.

 

High_Resolution_PNG-Signature-Slim-Combo-M-MK950-AMAZON-Graphite-US-INTL High_Resolution_PNG-Signature-Slim-Combo-M-MK950-AMAZON-Off-White-US-INTL
<
>
Signature Slim Combo MK950. (Foto: Logitech)

Logitech beskriver selv at det å jobbe med Signature Slim K950 føles «som å skrive på en bærbar PC». Vi har prøvd settet, og det stemmer at tastaturet er like lavt og tastevandringen like kort som på en bærbar PC. Men presisjonsfølelsen er heldigvis betydelig bedre. Og det er et komplett numerisk tastatur i riktig størrelse og på riktig sted. Og selv om musen ligger best i en liten hånd, er den også langt mer intuitiv enn en berøringsplate.

Tastaturet og musen i seg selv er funksjonelle og fine. Det er imidlertid den medfølgende (nedlastbare) programvaren som åpner for nye muligheter. Logi Options+ gjør det enkelt å veksle mellom jobb og fritid med snarveier som volumkontroll, play/pause og mute/unmute. Og du kan veksle mellom jobbmaskinen og den bærbare PC-en eller nettbrettet med et enkelt tastetrykk.

Logitech kommer også med et nytt kamera som er tilpasset hjemmekontoret. MX Brio 700 er Logitechs hittil mest avanserte webkamera. Ultra HD 4K-kameraet hjelper deg med å være «til stede» på avstand.

MX-Brio-Pale-Grey MX-Brio-700-Graphite
<
>
MX Brio 700. (Foto: Logitech)

MX Brio 700 har 70% flere piksler enn Brio 4K, som var Logitechs beste webkamera til nå. Bildekvaliteten og belysningen er også AI-forbedret, og det lover dobbelt så god ansiktsgjengivelse.

Kameraet kan vippes slik at du kan dele skrivebordet med kolleger, noe som automatisk gjenkjennes av programvaren som snur bildet riktig.

Pris og tilgjengelighet

Det trådløse tastaturet Signature Slim K950 er tilgjengelig nå. Det fullstendige settet koster 1.349 kroner, mens tastaturet alene kan kjøpes for 999 kroner. MX Brio 700 er også tilgjengelig nå til en pris på 2.699 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Verdens første desktop-PC funnet i gammelt hus

Økt retur for Vision Pro

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top