TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

4K webkamera inspirert av speilrefleks

Dell UltraSharp Webcam (WB7022) henter inspirasjon fra digitale speilreflekskameraer for å gi best mulig bildekvalitet uansett lysforhold.

forfatter
Publisert 06.07.21 - 11:19

Selv om vi ser lyset i enden av pandemitunnelen, later det til at hjemmekontoret har kommet for å bli. Det har rett og slett vært så vellykket at de fleste arbeidsgivere nå gir sine ansatte mer fleksibilitet til å velge hjemmekontor deler av tiden. Derfor er det relevant med et skikkelig webkamera.

I utviklingen av sitt nyeste webkamera har Dell studert bildekvaliteten på speilreflekskameraer for profesjonelle og entusiaster. Ønsket har vært å utvikle et webkamera med en bildekvalitet i nærheten av disse, samtidig som det skulle være enkelt å bruke.

Dell UltraSharp Webcam lifestyle
Foto: Dell
Les også Tilbake på kontoret? Hold støyen ute med et av disse hodesettene! Mye av tiden på kontoret går til videokonferanser og andre digitale samtaler. Da trenger du å høre – og bli hørt! Vi forteller deg hvilket hodesett du skal ha.
Hodetelefoner til kontoret

Resultatet er Dell UltraSharp Webcam, som også går under betegnelsen WB7022. Dell lover at kameraet leverer «den beste bildekvaliteten i sin kategori av 4K-webkameraer». Sylskarp videokvalitet skal besørges av en stor 4K Sony STARVIS CMOS-sensor, og dessuten et lyssterkt objektiv bestående av flere linseelementer.

God eksponering i dårlig lys

For å gi best mulig eksponering under vanskelige lysforhold bruker kameraet en såkalt Digital Overlap HDR-teknologi. Altså gjør kameraet mørke og lyse eksponeringer om hverandre, og legger disse oppå hverandre. Dette vil nok i så fall øke lukketiden og gi noe etterslep i bildet, men kan være et fint kompromiss om du har dårlig belysning der du sitter.

youtu.be/-b5YJYbJRKg

Intelligente funksjoner og magnetfeste

Kameraet tilpasser seg ulike oppsett og situasjoner automatisk. For eksempel hevdes Auto-framing-funksjonen å bruke kunstig intelligens (AI) til å holde ansiktet i fokus og sentrert i bilderuten.

Det runde kameraet er laget i aluminium og kommer med magnetfeste, slik at det enkelt kan flyttes fra skjermen over til et lite kamerastativ som fås som ekstrautstyr.

Dell UltraSharp Webcam har støtte for Windows Hello, slik at du kan bruke ansiktsgjenkjenning til å logge deg på automatisk i Windows.

Dell UltraSharp Webcam WB7022
Foto: Dell

Dell UltraSharp Webcam: Pris og tilgjengelighet

Kameraet kan kjøpes nå, og koster 2190 kroner.

dell.com

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde