Nyhet

Bang & Olufsen i gaming-samarbeid

Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
forfatter

Bang & Olufsen avduket i går et nytt samarbeid på et litt overraskende felt. Selskapet vil de neste tre årene jobbe med e-sportslaget Astralis.

Samarbeidet betyr ikke, at Counterstrike-atletene skal utstyres med BeoPlay H95-hodetelefoner. Det eneste synlige B&O-preget blir foreløpig på tøyet til Atralis sitt FIFA-lag.

Bang & Olufsen vil til gjengjeld sørge for at det er god lyd til rådighet, når spillerne skal slappe av mellom kampene.

På sikt har Bang & Olufsen likevel baktanker som går lengre enn bare trøyesponsorer og kjente ansikter til reklamebruk. I pressemeldingen fra B&O står det at Astralis-laget skal utnytte sin unike innsikt i gaming-industrien til å hjelpe B&O med å utvikle selskapets fremtidige produkter til gaming.

Gaming-nyheter våren 2021
Det første produktet i B&O’s gaming-portefølje blir et par hodetelefoner, som vil være «et elegant møte mellom luksuriøst design og gaming.» Hodetelefonene vil være tilgjengelige våren 2021.

«Vi er glade for å samarbeide med en av verdens ledende e-sportsorganisasjoner, når vi tar steget inn i gaming-industrien. Spillerne vi ønsker å nå har vokst opp med gaming og bruker det til å slappe av og ha det gøy, utfordre seg selv og gi mental stimulering. De har lidenskapen og midlene til å investere i gaming-hardware, men finner dessverre ut at bransjen henger etter når det kommer til verdsettelse av lyd, kvalitet og komfort,» sier Christoffer Poulsen, SVP for Product Management i B&O.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.