TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Bang & Olufsen i gaming-samarbeid

Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

forfatter
Publisert 29.09.20 - 16:42

Bang & Olufsen avduket i går et nytt samarbeid på et litt overraskende felt. Selskapet vil de neste tre årene jobbe med e-sportslaget Astralis.

Samarbeidet betyr ikke, at Counterstrike-atletene skal utstyres med BeoPlay H95-hodetelefoner. Det eneste synlige B&O-preget blir foreløpig på tøyet til Atralis sitt FIFA-lag.

Bang & Olufsen vil til gjengjeld sørge for at det er god lyd til rådighet, når spillerne skal slappe av mellom kampene.

På sikt har Bang & Olufsen likevel baktanker som går lengre enn bare trøyesponsorer og kjente ansikter til reklamebruk. I pressemeldingen fra B&O står det at Astralis-laget skal utnytte sin unike innsikt i gaming-industrien til å hjelpe B&O med å utvikle selskapets fremtidige produkter til gaming.

Gaming-nyheter våren 2021
Det første produktet i B&O’s gaming-portefølje blir et par hodetelefoner, som vil være «et elegant møte mellom luksuriøst design og gaming.» Hodetelefonene vil være tilgjengelige våren 2021.

«Vi er glade for å samarbeide med en av verdens ledende e-sportsorganisasjoner, når vi tar steget inn i gaming-industrien. Spillerne vi ønsker å nå har vokst opp med gaming og bruker det til å slappe av og ha det gøy, utfordre seg selv og gi mental stimulering. De har lidenskapen og midlene til å investere i gaming-hardware, men finner dessverre ut at bransjen henger etter når det kommer til verdsettelse av lyd, kvalitet og komfort,» sier Christoffer Poulsen, SVP for Product Management i B&O.

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Dell-PC'er til hverdagen Fornuft og gjenbruksmaterialer er nøkkelordene for de nye Dell Inspiron-modellene
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Dell XPS blir enda mer minimalistisk 2022-generasjonen av ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 ganger lengere inn til beinet.
Kjempe på leirføtter Samsung Galaxy Book2 Pro 360 er et godt eksempel på en god idé som er dårlig utført.
Philips: To dataskjermer for jobb og fritid Hjemmekontor eller bortekontor? Philips' dataskjermer har innebygd lyd og kamera.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend